8.2 C
Blanes
Sardanes amb un gegant de Pep Ventura

Xerrada al Casinet sobre la figura de Pep Ventura, creador de la sardana llarga

Serà avui a les 19.30 hores a la seu de l'entitat. A més, per demà organitza una sortida al Barri Vell de Girona per visitar l'església de Sant Feliu, entre altres coses.

Sardanes amb un gegant de Pep Ventura

Darreres Notícies

Pep Ventura, considerat un dels principals referents en el món de la sardana, protagontiza la xerrada que ofereix avui el Club Marina Casinet. La ponent serà la musicòloga Anna Costal, que coincidint amb el segon centenari del naixement de Pep Ventura (1817-1875) parlarà del creador de la sardana llarga.

El president del Casinet, Joan Domènech, insisteix en la importància que va tenir Pep Ventura en l’evolució sardanística. La xerrada es farà a partir de dos quarts de vuit del vespre, mitja hora abans del que és habitual, per permetre als assistents no fer tard a la cita amb la Confraria de Sant Elm, que aquesta nit fa el sopar anual de germanor al restaurant El Trull.

I el Casinet tanca la temporada demà amb una excursió al barri vell de Girona. Visitaran l’església de Sant Feliu, per complementar una xerrada acollida fa unes setmanes a l’entitat. A més, visitaran la Casa Masó i la Casa Pastors per veure l’exposició de Felip Aguilar. L’excursió s’acabarà amb un dinar al Col•legi d’Arquitectes.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist