6.4 C
Lloret de Mar

El Xino-Xano celebra la 32a edició de la Fira dels Sants Metges aquest diumenge

La fira obre les portes a les 10h i fins les 12h només es farà exposició i venda de productes del Xino-Xano. La degustació començarà a les 12h.

Fira dels Sants Metges 2015
Fira dels Sants Metges 2015

Darreres Notícies

La tradicional Fira dels Sants Metges del Xino-Xano arriba a la 32a edició aquest diumenge. Com és habitual, les parades ompliran la plaça de l’església amb un munt de productes diversos. Un dels més destacats són els licors elaborats pel Xino-Xano i les herbes amb les respectives receptes remeieres, tal com ha exposat un membre de la penya, Carles Carbonell.

També hi ha tot tipus de melmelades elaborades pel Xino-Xano, diferents fruites i hortalisses (algunes de mida gegant), i vi produït a Lloret per pagesos o propietaris de vinyes que porten una garrafa perquè la gent els tasti. A més a més, el Xino-Xano demana la col•laboració dels veïns perquè aportin, abans de les deu del matí, algun dolç casolà.

La fira obre les portes a les deu i fins les dotze només es farà exposició i venda de productes del Xino-Xano. La degustació començarà a les dotze i per poder-ne gaudir caldrà comprar com a mínim un número del sorteig de lots de l’entitat, que es farà diumenge mateix.

La solidaritat també hi serà present a través d’uns lots que valen cinc euros, els quals es destinaran íntegrament a Càritas.

spot_img

El + Vist