14.3 C
Blanes
Yerma

‘Yerma’ es representa aquest dissabte al teatre de Lloret en el marc del cicle Lorca

La funció començarà a les nou de la nit. Les entrades valen 14 euros en venda anticipada i es poden comprar pels canals habituals.

Yerma

Darreres Notícies

El cicle Lorca segueix al teatre de Lloret aquest dissabte amb la representació de Yerma, a càrrec de la companyia Projecte Ingenu. La seva proposta revisa la mítica obra de Federico García Lorca i l’ofereix amb una mirada contemporània. Ho remarca el director, Marc Chornet.

L’argument el protagonitzen Yerma i el seu marit, una relació que es va corcant de mica en mica perquè tenen concepcions de l’amor ben diferents. Una reflexió molt actual, segons el director.

Les coses encara es compliquen més pel fet que ella, malgrat desitjar-ho amb delit, no aconsegueix quedar-se embarassada. Marc Chornet apunta que, malgrat que avui en dia hi ha alternatives que poden solucionar aquest problema, encara no estan a l’abast de tothom.

Per tant, la vida passa i la tristor s’apodera de Yerma per la nostàlgia d’un possible amor d’adolescència que mai no va esdevenir-se, pel desencís de les amistats que s’allunyen pels fills, per la pèrdua de la joventut i perquè la llar conjugal passa a ser una autèntica presó.

L’espectacle compta en el repartiment amb Alba José, Martí Salvat, Xavier Torra, Ariadna Fígols, Isabel Soriano, Roser Tàpias i Cristina López. L’obra es va estrenar el 2017, quan se celebraven els 80 anys de l’afusellament de García Lorca. Després de la bona acollida de públic i crítica, s’ha tornat a programar aquest any i la gira porta l’espectacle aquest dissabte al teatre de Lloret.

La funció començarà a les nou de la nit. Les entrades valen 14 euros en venda anticipada i es poden comprar pels canals habituals: al Museu del Mar, al Puntet, al centre cívic del Rieral, o bé en línia al web del teatre.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist