Divendres, 26 febrer 2021
11.5 C
Lloret de Mar
Pancarta SOS Lloret

El Club d’Economia considera que la prolongació de la C-32 és ‘imprescindible’

Els grups contraris al projecte, en canvi, creuen que la prolongació de la C-32 no és sinònim de progrés.

Pancarta SOS Lloret

Darreres Notícies

Comença la vacunació a persones grans amb dependència a Lloret de Mar

Des d'aquest dimarts, es vacunen 90 persones al dia de mitjana al CAP del Rieral. Són grans dependents, cuidadors i convivents.

Canvis Procicat: reobren els centres comercials i el 2n curs universitari serà presencial

És la principal mesura que ha anunciat el Procicat, que també amplia l'aforament a piscines i a l'esport interior, i permet colònies de grups bombolla.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera...

Una sentència inclou per primer cop treballadors fixes discontinus en un ERTO

El jutge reconeix aquest dret als empleats de l'hotel Don Juan, de Lloret de Mar, que es troben en aquesta situació.

Els jardins de Santa Clotilde, escenari “espectacular” del programa ‘A2veus’ de TV3

Han acollit un concert en streaming de les Roba Estesa, que han triat un cantant no professional per cantar amb elles.

El Club d’Economia de Lloret considera que és “imprescindible” que es tiri endavant el projecte de prolongació de la C-32 fins a la vila. Davant de les mobilitzacions impulsades pel sector de la ciutadania que hi està en contra, l’entitat ha volgut fer sentir la seva veu amb una nota de premsa on demana que es facin realitat aquesta i altres infraestructures viàries pendents al territori, com ara el desdoblament de la Nacional II en tot el seu recorregut.

La presidenta del Club, Cristina Cabañas, creu que l’arribada de l’autopista fins a Lloret aportarà molts beneficis per al municipi. Cabañas ha volgut deixar clar que el sector empresarial local veu amb bons ulls l’allargament de l’autopista, però també altres projectes que tinguin l’objectiu de millorar l’accés i la mobilitat a Lloret.

Segons Cristina Cabañas, l’arribada de l’autopista a la destinació contribuiria a la millora de la qualitat del turisme de Lloret. 

Des dels grups contraris al projecte, però, critiquen aquest punt de vista i consideren que la prolongació de la C-32 no és sinònim de progrés. Així ho ha expressat Joan Mora, de la plataforma Aturem la C-32.

Precisament, representants de la plataforma i de SOS Lloret van reunir-se ahir amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila. Asseguren que el conseller va estar disposat a escoltar tots els seus arguments en contra del projecte i els va donar el seu punt de vista. Les dues parts, però, no van estar d’acord amb les opinions.

Santi Vila els va emplaçar a reunir-se amb els tècnics de la Generalitat per debatre el tema. La plataforma vol que el Govern català estudiï les alternatives, com són el desdoblament de la GI-682 entre Lloret i Blanes i el de la C-63 entre Lloret i Vidreres. Joan Mora ha explicat que el conseller va assegurat que no tenia cap interès personal en tirar endavant la prolongació de l’autopista i va argumentar que són els ajuntaments i bona part de la ciutadania qui reclama que s’impulsi el projecte.

Les entitats contràries a l’autopista tenen un calendari previst per poder informar els veïns del greu impacte mediambiental que consideren que tindrà el projecte si es tira endavant. La propera serà aquest diumenge, a la caminada de les ermites de Blanes.

- Publicitat -

El + Vist

L’Escola de Gimnàstica Rítmica Lloret participarà en dos torneigs virtuals

Les noies d’individuals de base participaran al torneig del club Rítmica Vilablareix aquest dimecres; el conjunt infantil absolut participarà a un torneig de la Federació Basca de Rítmica de cara a divendres.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

La vacunació a persones amb gran dependència comença aquest dimarts al CAP del Rieral

Des de l’atenció primària es contactarà via telefònica amb aquests usuaris per saber si volen rebre la vacuna. Un cop donin la seva conformitat, se’ls programarà per a la vacunació als diferents centres.