Diumenge, 7 març 2021
12.2 C
Lloret de Mar
Eurobasket 2015

1.500 persones i més de 100 equips de més de 15 països, a la 25a edició de l’Eurobasket

El torneig es disputa aquesta setmana i la vinent. Per als organitzadors, Lloret és una destinació ideal, sobretot tenint en compte la proximitat entre la zona esportiva, l'hotelera i la platja.

Eurobasket 2015

Darreres Notícies

Jenn Díaz (ERC) reinvindica l’entrada massiva de les dones a la presa de decisions

Amb la mirada posada al 8M, l'escriptora i diputada ha presentat el seu llibre 'Dona i poder' aquest dissabte a Can Gallissà.

Més de 600 atletes, al control federat de La Sansi a Lloret

La prova s'ha fet aquest dissabte amb la presència destacada del mediàtic Àlex Roca, que corre amb paràlisi cerebral, i del lloretencs Jonathan Romeo, entre altres.

Dulsat tem que el repartiment de les ajudes es converteixi en “cafè per a tothom”

Ha estat en l'acte 'Nous paradigmes competitius en les destinacions de sol i platja', organitzat aquest dijous per la patronal turística Exceltur.

La restauració pot obrir fins a les 17h a partir el proper dilluns

L’alcalde de Lloret dona la benvinguda a les noves mesures i amb la mirada posada ja a l’estiu assegura que "ara hi ha molt en joc".

L’equip del videoclip ‘No calles’ està format sobretot per dones joves de Lloret

El projecte, que busca conscienciar en contra de la violència masclista, s'estrena aquest dissabte (19h) al Teatre de Lloret de Mar.

La 25a edició de l’Eurobasket ha començat aquest diumenge. Com cada estiu, es faran dos tornejos, que seran aquesta setmana i la vinent i que comptaran amb un total d’un centenar d’equips.

El responsable del torneig, Giuseppe Zuconni, explica que la intenció és que tots els equips juguin cada dia. La competició porta fins a Lloret unes 1.500 persones, entre jugadors, entrenadors i acompanyants. Provenen de més de quinze països d’arreu d’Europa, com ara França, Itàlia, Turquia, Suècia, Suïssa, Hongria, Islàndia i, per primera vegada, Polònia.

Per als organitzadors, Lloret és una destinació ideal per fer-hi un torneig d’aquestes característiques, sobretot tenint en compte la proximitat entre la zona esportiva, l’hotelera i la platja. Els partits es disputen al pavelló del Molí.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Bernat Ribera accedeix per primera vegada a les semifinals d’una Copa d’Europa d’snowboard cross

El lloretenc va competir amb doble cita a Àustria: dissabte, va ser setzè, mentre que diumenge va acabar en el setè lloc.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.