20.6 C
Lloret de Mar

11 apartaments turístics de Lloret seran l’habitatge de persones vulnerables

Formen part del programa 'Reallotgem' de la Generalitat, que fa una crida als propietaris d'immobles buits per ampliar el parc d'habitatges socials.

-

Orange fa públic un anunci rodat parcialment a Cala Trons

L'espot, publicat aquesta setmana a les xarxes socials, compta també amb imatges d'un habitatge particular de La Montgoda.

Amb veu pròpia – Personal Xef

La pandèmia obligat a moltes persones reinventar-se. Sobretot el grapat d'hores acumulades a casa durant el confinament van permetre tenir temps per innovar. És...

L’institut Rocagrossa presenta els cicles que ofereixen formació dual

Qui en vulgui més detalls, el 18 de maig es farà una jornada de portes obertes virtual.

Amb veu pròpia – Busharaya Ali Hamad

Després de passar diversos estius a Catalunya -alguns a Lloret- amb el programa 'Vacances en pau', una conjuntivitis el va fer tornar a Lloret...

Els alumnes de batxillerat artístic de l’institut Coll i Rodés exposen a la Biblioteca municipal

És una mostra dels treballs de totes les assignatures artístiques de primer i segon de Batxillerat. Es pot visitar a la Biblioteca municipal fins al 6 de maig.

Reposicionar la marca Lloret de Mar i transformar les empreses de la destinació

S'han presentat fins a 14 projectes, que implementen la digitalització en el sector.

11 apartaments de Lloret de Mar que estaven buits seran l’habitatge de persones o famílies en situació de vulnerabilitat. Situats al carrer del Carme, aquest dijous se n’han lliurat les claus a la Generalitat, a través del programa “Reallotgem”. La propietària és Maria Clara Pagès-Petit. 

Deu dels onze pisos ja s’han adjudicat a famílies de Lloret, les quals estaven pendents de rebre un habitatge social. El conceller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, ha agraït la solidaritat de la propietària d’aquests apartaments turístics, reconvertits en pisos per a famílies vulnerables. 

El conseller fa una crida als ajuntaments perquè captin propietaris amb immobles buits. Lloret és un dels 35 municipis catalans que s’han sumat al programa. 

El govern català ha destinat 21 milions d’euros al programa. Calcula que, amb aquests diners, podran llogar entre 1.000 i 1.500 pisos.   

- Publicitat -