14.3 C
Blanes
Piscina municipal

L’aparcament de la piscina serà gratuït i obert a tothom

L’aparcament que hi ha davant de la piscina municipal seguirà sent públic i gratuït. Així ho assegura l’equip de govern davant les crítiques d’ICV – EUiA, que assegura que fa unes setmanes la idea era privatitzar-lo i que només en poguessin fer ús els usuaris de la piscina. Ho assegura el portaveu del grup de […]

Piscina municipal

Darreres Notícies

L’aparcament que hi ha davant de la piscina municipal seguirà sent públic i gratuït. Així ho assegura l’equip de govern davant les crítiques d’ICV – EUiA, que assegura que fa unes setmanes la idea era privatitzar-lo i que només en poguessin fer ús els usuaris de la piscina.

Ho assegura el portaveu del grup de l’oposició, Javier Rodríguez Pacios, que valora de manera molt positiva que finalment els veïns puguin seguir fent ús del pàrquing sense pagar. Segons Pacios, només fa dues setmanes que es va fer pública aquesta decisió.

De totes maneres, ICV – EUiA vol que l’empresa que gestiona la piscina deixi per escrit la seva voluntat de mantenir l’aparcament obert a tothom.

Per la seva banda, el regidor de Mobilitat, Ignasi Riera, assegura que fa molts mesos que va quedar clar que l’aparcament seguiria sent gratuït. Reconeix, però, que quan van convocar el concurs, els terrenys estaven a disposició perquè els projectes poguessin incloure equipaments, com ara una pista de pàdel.

Per tant, el regidor insisteix en què l’aparcament seguirà obert. Això sí, aquests últims dies hi han fet obres de millora i ampliació, per poder acollir uns 150 cotxes.

Les obres han costat 17.000 euros i, segons Riera, les acabaran entre avui i demà.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist