30.9 C
Lloret de Mar
El Gran Recapte de la setmana passada

12 tones d’aliments recollides en el Gran Recapte a Lloret de Mar

Els productes es repartiran íntegrament al Centre de Distribució d'Aliments de Lloret (CDA).

El Gran Recapte de la setmana passada

Darreres Notícies

El Gran Recapte ha tornat a recollir 12 tones d’aliments a Lloret de Mar, una xifra molt similar a la de l’any passat. Uns aliments que des de Càritas Lloret es reben amb els braços oberts. La presidenta, Lucía Echegoyen, agraeix la col·laboració de tothom que ho ha fet possible i destaca la participació del jovent.

Tots els aliments recaptats es repartiran al Centre de Distribució d’Aliments de Lloret, situat al carrer Girona. Lucía Echegoyen vol que quedi clar que es destinaran íntegrament als veïns de la vila i també matisa que, a diferència dels falsos rumors que hi ha sovint, els beneficiaris no són només persones immigrants.

En aquesta edició, han col·laborat amb el Gran Recapte deu supermercats, com a punts de recollida: l’Aldi, els Bonpreu del Rieral i de la plaça Pere Torrent, l’Esclat, els Caprabo de Fenals i de l’Avinguda Vila de Tossa, el Consum de l’Avinguda Vila de Blanes, el Lidl, el Mercadona i el Novavenda.

A tot Catalunya, la xifra de recaptació ha estat de 4.000 tones. Tot i que el Gran Recapte és la campanya de recollida d’aliments més important, al llarg de l’any també es demana la col·laboració de la ciutadania amb més aportacions.

Precisament, de cara a Nadal, la presidenta de Càritas ha destacat que hi ha diferents centres escolars, com la Immaculada Concepció i l’Institut Escola, que organitzen campanyes per recollir aliments típics d’aquestes festes. Unes aportacions que són molt benvingudes perquè les famílies més necessitades també puguin celebrar les festes.

spot_img

El + Vist