16.5 C
Lloret de Mar

120 participants a la primera edició d’Unint Forces, la cursa d’obstacles del Dia Internacional de la Dona

La prova l'ha organitzat aquest diumenge el Team Albino amb la col·laboració dels alumnes del cicle superior d'esports de l'Institut Rocagrossa i l'associació de dones l'Aurora.

Participants a la cursa 'Unint forces'
Participants a la cursa 'Unint forces'

Darreres Notícies

Aquest diumenge, des de bon matí, la plaça de Germinal Ros, al costat del Teatre, ha estat l’escenari de la primera edició de la Cursa d’Obstacles Unint Forces, amb motiu del Dia Internacional de la Dona.

La prova, organitzada pel Team Albino amb la col·laboració dels alumnes del cicle superior d’esports de l’Institut Rocagrossa i l’associació de dones l’Aurora, ha comptat amb prop de 120 participants distribuïts en més d’una dotzena d’equips. Albino Orquera explica que han volgut remarcar el paper de la dona.

Participants a la 1a cursa ‘Unint Forces’ (NRLL)

Nordine Dahmani, alumne de l’Institut Rocagrossa, exposa que l’experiència ha estat molt positiva i, de retruc, els ha permès millorar les competències educatives.

Al llarg dels 600 metres de recorregut, grups mixtes de sis persones han hagut de superar proves de força, habilitat i resistència físiques. A l’arxiu adjunt podeu escoltar algunes de les valoracions dels participants un cop han completat el circuit.

spot_img

El + Vist