Dimecres, 3 març 2021
11.3 C
Lloret de Mar
El cartell de les farmàcies de Lloret.

13 farmàcies de Lloret s’uneixen per recaptar diners per a la Marató de TV3

Destinaran a l’esdeveniment solidari l’import íntegre de les mascaretes que es venguin fins al pròxim 20 de desembre.

El cartell de les farmàcies de Lloret.

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

La Policia Local de Lloret intervé dues festes il·legals

Les festes, amb més de 20 persones implicades, tenien lloc en finques privades i no respectaven les mesures antiCovid ni tampoc les restriccions de mobilitat.

Els treballs del camí de ronda entre Lloret i Fenals començaran en tres mesos

S’hi destinaran 730.000 euros. Aquests detalls s’han donat a conèixer en el ple d’aquest dilluns, quan s’ha ratificat per unanimitat l’acord entre l’equip de govern i la propietat.

Autodefensa Marga organitza un taller per a dones amb motiu del 8M

És una activitat gratuïta, per a noies a partir de dotze anys, amb l’objectiu d’aprendre a defensar-se i millorar l’autoconfiança.

La il·lusió i emoció de les noves obreres de Santa Cristina

Les acompanyaran els balladors, que enguany són Eduard Torrent, Enric Termes, Lluís Comas i Alex Babio.

Tretze farmàcies de Lloret de Mar s’uneixen per recaptar diners per a La Marató de TV3, dedicada a la investigació de la Covid-19. Destinaran a l’esdeveniment solidari l’import íntegre de les mascaretes que es venguin fins al pròxim 20 de desembre.

La iniciativa, que es du a terme al llarg de dues setmanes, es complementarà amb guardioles solidàries perquè tothom pugui fer la seva aportació. Gemma Fàbregas, de la farmàcia Esteve Fàbregas, espera que l’aportació sigui “considerable”.

Cartell de les farmàcies de Lloret de Mar.

En un any marcat per la pandèmia de la Covid-19, els farmacèutics han tingut un paper molt important, en primera línia. Per aquest motiu, han decidit “unir-se i col·laborar de manera conjunta” amb La Marató de TV3.

Les tretze farmàcies de Lloret que participen en la iniciativa són la Farmàcia Cristina Cabañas, Lourdes Vázquez, Elvira Tallada, Maria Tibau, Sílvia Cànoves, Montse Tallada, Xavier Borràs, Imma Espinet, Miquel Masete, Susanna Morera, Elisabet de la Hija, Antonio Martínez i Esteve Fàbregas.

- Publicitat -

El + Vist

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica