12.8 C
Lloret de Mar
Un dels partits del 2016

16.000 persones entre esportistes i acompanyats, a Lloret en el mes d’abril

Aquest cap de setmana comencen el Globasket, el torneig de disc volador a la platja i el torneig d’handbol.

Un dels partits del 2016

Darreres Notícies

Es fa una crida als propietaris de pisos buits amb 2 habitacions o més

La voluntat de l'Ajuntament és cedir-los al programa 'Reallotgem' del govern català, que s’adreça a famílies vulnerables a l’espera de rebre un habitatge de lloguer social.

La deixalleria engega un tractament específic per a les càpsules de cafè

La finalitat és reciclar aquests residus, que no són envasos ni orgànica, per tal de minimitzar el seu impacte ambiental, que és força elevat.

Lloret organitza una formació en vendes a través de xarxes socials per al sector MICE

Una 50a de professionals del turisme de reunions i esdeveniments s'han inscrit a la iniciativa presencial, que té lloc aquest mes d'abril al Teatre de Lloret de Mar.

Marc Bernils arriba als quarts de final de l’American Padel Tour

Amb el seu company d’equip, el francès Jeremy Scatena, el lloretenc no va poder superar una parella formada per jugadors holandesos i es va quedar fora de les semifinals.

Lloret serà un dels escenaris de la nova sèrie “Bienvenidos a Edén”, de Netflix

Serà un thriller juvenil protagonitzat per Amaia Abersasturi, Amaia Salamanca, Belinda Pop, Ana Wagener, Guillermo Pfening i Albert Baró.

El turisme esportiu portarà a Lloret més de 16.000 persones entre participants i acompanyants al llarg del mes d’abril. La majoria es concentren al voltant de Setmana Santa. Precisament, aquest cap de setmana comencen el Globasket, el torneig de disc volador a la platja i el torneig d’handbol. A partir de la setmana que ve, arriben el MIC, tant de futbol com de bàsquet, i l’Eurobasket.

En el cas del Globasket, que celebra la segona edició, l’esdeveniment ha crescut molt i aquest any comptarà amb 106 equips de 22 països diferents, que disputaran un total de 320 partits. Serà cada dia entre les nou del matí i les nou del vespre al pavelló municipal, al del Pompeu Fabra i a la Ciutat Esportiva de Blanes. D’aquests equips, 70 són masculins i 36 femenins. A més, la competició es complementa amb la formació. Un dels organitzadors, Josep Ramon Muro, ha explicat que hi ha programats diferents clínics a la sala polivalent de la biblioteca i també xerrades a la sala d’actes de l’hotel Flamingo. Entre els convidats, hi ha els padrins de la competició: Pau Ribas, del Barça, i Leo Rodríguez, de l’Uni Girona.

El Globasket acaba dijous vinent, a les dues de la tarda. Però el bàsquet seguirà a Lloret amb la primera edició del MIC de bàsquet i amb l’Eurobasket, un clàssic ja a la destinació; tots dos també de caire internacional.

Aquest cap de setmana també es disputa el torneig d’ultimate frisbee. Un esport que consisteix en fer arribar a l’altre camp el disc volador. Es juga amb equips mixtes i sense àrbitre, de manera que té molt de pes el joc net i fins i tot hi ha un equip que rep el guardó al fair play. Un dels organitzadors és Carles Serrinat, que remarca que Lloret és una bona destinació per fer-hi aquest torneig i convida tothom a veure els partits.

Els partits es jugaran a la platja de Lloret, davant del Mirador dels Campions. Aquesta és ja la tretzena edició del torneig, que sempre s’ha celebrat a la vila. Aquest any hi participen 22 equips, que portaran uns 300 jugadors, d’arreu d’Europa i també un dels EUA.

Aquest diumenge, comença un altre torneig, el d’handbol Vila de Lloret. Es jugarà al pavelló del Molí fins al dia 12. La competició més concorreguda, però, serà, com cada any, el Sant Jaime de futbol, que portarà 2.300 persones fins a Lloret. Sense oblidar l’estada d’atletisme a les pistes, que s’allarga tot el mes, i els partits de petanca, que arriben la segona quinzena d’abril.

Des de principis d’any fins ara, l’ocupació esportiva a Lloret supera els 15.000 esportistes i 7.000 acompanyants, xifres que mostren la consolidació del turisme esportiu en temporada baixa i mitjana. Recordem que des de l’any 2006, Lloret està certificat com a Destinació de Turisme Esportiu en les modalitats de futbol, atletisme, ciclisme, natació i esports col•lectius.

- Publicitat -

El + Vist

Lloret impulsa un Pla de Sostenibilitat Turística per als propers 4 anys

L’alcalde, Jaume Dulsat, ha explicat que es tracta d’un projecte pioner, transversal, interdisciplinari i integrador, que té en compte tots els aspectes de Lloret de Mar, “com a destinació turística i també com a ciutat”.