11.4 C
Lloret de Mar

18 establiments se sumen a les jornades de l’arròs de Lloret

Amb l’arròs com a plat principal, combinat amb productes de proximitat, es duen a terme al llarg del mes d’octubre amb preus per a totes les butxaques.

-

Durant tot el mes d’octubre, Lloret de Mar compta amb les jornades de l’arròs. En aquesta 21a edició s’hi han sumat 18 establiments, entre restaurants i hotels. 

Ofereixen menús amb l’arròs com a plat principal, combinat amb carn, peix, marisc i tot tipus de productes de proximitat. Lara Torres, regidora de Bars i Restaurants, assenyala que els menús permeten posar en valor la gastronomia lloretenca.

Com en altres edicions, els menús són d’allò més variats: des de propostes clàssiques com arròs caldós, melós, a la llauna o amb bolets, fins a plats més creatius com pinya farcida d’arròs fregit. Nino Gómez, president de l’Associació de Bars, Restaurants i Cafeteries de Lloret, subratlla

Els menús són aptes per a totes les butxaques. Parteixen dels 25,50 euros. La iniciativa compta també amb els alumnes del cicle d’hostaleria de l’institut Coll i Rodès.

- Publicitat -