24.7 C
Lloret de Mar
Els Jocs Esportius del 2022 (Consell Esportiu de la Selva)

200 infants, a la fase comarcal d’atletisme dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya

Els participants provenen de tota la comarca de La Selva i les proves es faran aquest divendres a la tarda, a les pistes d'atletisme de Lloret.

Els Jocs Esportius del 2022 (Consell Esportiu de la Selva)

Darreres Notícies

Aquest divendres, el Consell Esportiu de La Selva organitza a Lloret la Fase Comarcal d’atletisme, dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. Es durà a terme en les categories de promoció, des de la sub8 fins a la sub16, amb la participació d’uns 200 nens i nenes de diferents clubs i centres escolars de La Selva.

El director del Consell Esportiu de La Selva, Josep Maria Torres, explica que l’objectiu és introduir els més petits en diferents disciplines esportives. En aquest sentit, es faran proves senzilles adaptades a cada edat, perquè sigui accessible per a tots els participants.  

“Són jornades d’iniciació i el més important és que tinguem molta participació, molts nens i nenes que estan fent extraescolars en centres educatius s’atreveixin a venir a la pista a competir”

Josep Maria Torres

Segons Josep Maria Torres, és important que els infants coneguin diferents esports abans que decideixin especialitzar-se en una disciplina concreta.

“Un dels objectius de tots els agents que treballem en la promoció esportiva és que no hi hagi una especialització prematura i aquesta iniciativa permet que els nens i nenes provin diferents disciplines esportives”

Josep Maria Torres

La jornada comarcal d’atletisme es farà aquest divendres a la tarda, a les pistes d’atletisme de Lloret. Començarà a dos quarts de set de la tarda i es preveu que acabi a les vuit del vespre.

spot_img

El + Vist