14.8 C
Lloret de Mar

3 podis lloretencs al Campionat de Catalunya de rem de banc fix, disputat a Lloret de Mar

Pescadors va guanyar en la categoria de cadet femení, i Santa Cristina va fer un segon lloc en cadet masculí i un tercer lloc en juvenil femení.

Un moment del Campionat de Catalunya
Un moment del Campionat de Catalunya

Darreres Notícies

Tres podis, entre el Club Rem Santa Cristina i Pescadors en el Campionat de Catalunya de banc fix, que es va celebrar el cap de setmana passat a Lloret de Mar.
Els resultats més destacats van ser pels cadets. Pescadors va obtenir un primer lloc amb el cadet femení, que va superar el Badalona, mentre que el cadet masculí de Santa Cristina va acabar segon, per darrere del Cambrils. L’altre podi el va aconseguir el juvenil femení de Santa Cristina, amb un tercer lloc, en una prova dominada, també, per Cambrils.

En la resta de categories, dues finals van acabar amb victòries per entitats de Badalona, en veterà maculí i sènior femení, mentre que Flix va vèncer en veterà femení i sènior masculí.

La competició la va organitzar el Club Rem Santa Cristina, de Lloret de Mar. La seva presidenta, Anna Rosa Bou, es mostra satisfeta per com va anar l’esdeveniment.

En el cas de Pescadors, les valoracions també són positives, malgrat les baixes que han tingut en aquest tram final de temporada i que els ha impedit competir amb tripulacions com la del sènior masculí, tal com ha explicat el vocal de la junta i vogador Vadó Pujol.

La competició, que es va disputar aquest passat cap de setmana a la platja de Santa Cristina, ha servit per a posar el punt final a la temporada.

spot_img

El + Vist