13.9 C
Lloret de Mar
Façana marítima de Lloret de Mar.

37 estudiants valencians es contagien de Covid en viatges de final de curs a Lloret de Mar i Salou

Tretze dels alumnes són d'un centre educatiu de Paterna i 24 més d'un altre de València.

Façana marítima de Lloret de Mar.

Darreres Notícies

Un total de 37 estudiants valencians s’han contagiat de Covid-19 en dos brots que s’han originat en viatges de final de curs que han fet a Catalunya, segons han informat fonts de la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana.

L’Agència Catalana de Notícies (ACN) informa que 24 dels alumnes són de l’escola Maristes València, que van viatjar recentment a Lloret de Mar. Els altres tretze estudiants pertanyen a l’escola Mas Camarena de Paterna, que es van desplaçar a Salou.

Estudiants de Paterna havien anat al parc de Port Aventura (Europa Press)
Estudiants de Paterna havien anat al parc de Port Aventura (Europa Press)

La conselleria inclou aquests casos entre els més grans dels quals se n’han de fer seguiment al País Valencià, juntament amb el brot generat a Mallorca també per estudiants que han viatges de final de curs i que afecta alumnes de diversos territoris de l’Estat.

El web 324.cat afegeix que, davant del repunt de casos de Covid, sobretot entre les persones joves, la conselleria ha fet una crida a “mantenir l’esforç i sacrifici enormes que hem fet per complir amb les restriccions sanitàries i contribuir a la contenció de la pandèmia”.

També ha demanat prudència el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, en una declaració institucional aquest dissabte, primer dia que es permet anar pel carrer sense mascareta.

spot_img

El + Vist