10.1 C
Lloret de Mar

4 propostes diferents per commemorar el Dia Internacional de la Dona al teatre municipal

Demà es projectarà 'En cuerpo y alma', divendres hi serà Lolita Flores amb 'Prefiero que seamos amigos', dissabte hi ha el musical 'Barbes de balena' i diumenge, l'espectacle familiar 'Superbleda'.

Cartell de 'Prefiero que seamos amigos'
Cartell de 'Prefiero que seamos amigos'

Darreres Notícies

El Teatre de Lloret i el Cineclub Adler també se sumen a les celebracions del Dia Internacional de la Dona amb una programació amb les dones com a protagonistes genuïnes i autèntiques. Hi ha fins a quatre propostes diferents.

Tot plegat comença demà, amb la pel·lícula En cuerpo y alma. Una història d’amor a cavall entre la realitat i els somnis, guanyadora de l’Ós d’Or a Berlín i el Gran Premi del Jurat de Canes. La pel·lícula s’ha previst aquest 8 de març, a partir de les nou de la nit.

Pel què fa a teatre, l’endemà divendres s’ha programat Prefiero que seamos amigos amb l’actriu i cantant Lolita Flores com a protagonista. Un espectacle, que dirigeix Tamzin Townsend, és un dels reclams de la temporada.

De cara a dissabte, 10 de març, es podrà veure el musical Barbes de balena, un espectacle sobre Dolors Aleu, la primera metgessa que hi va haver a l’estat espanyol, que aquí Lloret té un plus especial: la besnéta, Loles Cuyás, viu a Lloret i participarà en una postfunció amb les actrius.  

Mentre que diumenge al matí el teatre rebrà la pallassa Helena Escobar. Hi portarà l’espectacle familiar Superbleda, un muntatge que vol estimular els més petits que tots i totes podem tenir superpoders.

La directora del teatre, Amaranta Gibert, explica que han buscat propostes variades per arribar a un públic ampli.

Com sempre, les entrades per a tots els espectacles es poden comprar presencialment al Museu del Mar o al Puntet o per internet a la pàgina web del teatre.

spot_img

El + Vist