10.1 C
Lloret de Mar

400 policies de 68 països diferents, al congrés d’aquesta setmana a Lloret de Mar

Començarà aquest dimecres i és la primera vegada que el congrés de l'Associació Internacional de Policies es fa a l'Estat espanyol.

Policies (Economist & Jurist)
Policies (Economist & Jurist)

Darreres Notícies

Lloret de Mar és, al llarg d’aquesta setmana, la seu d’una trobada amb prop de 400 policies de tot el món.

El congrés -que comença aquest dimecres- comptarà amb representants dels Mossos d’Esquadra, agents locals, Policia Nacional, Guàrdia Civil o la Ertzaintza, entre altres cossos de seguretat.

Hi ha agents de 68 països, inclosa tota Europa, els Estats Units i Japó. És el primer cop que aquest congrés a càrrec de l’Associació Internacional de Policies (IPA) es duu a terme a l’Estat Espanyol.

La trobada es farà a l’hotel Evenia, on els participants compartiran aspectes de formació i organitzatius, tal com explica el comissari Joan Carles Molinero, del club esportiu dels Mossos d’Esquadra.

“Es tracten aspectes vinculats amb la formació, amb la millora dels procediments policials de cada cos… és una jornada de treball interna de l’Associació Internacional de Policies”

Joan Carles Molinero

El congrés s’allarga fins el cap de setmana amb excursions pel territori -on poden participar els acompanyants. De fet, l’entorn de Lloret i la seva oferta d’allotjament, oci i gastronomia han estat factors claus per decidir que sigui la seu.

“Venen representants de 68 països de tot el món i creiem que Lloret reuneix unes característiques territorials, d’oferta lúdica i gastronòmica i uns espais naturals que creiem que ens faran estar mola gust”

Joan Carles Molinero

De cara a divendres i dissabte, a més, se sumaran a la campanya de donació de sang Marató vermella, impulsada pel Club Esportiu dels Mossos d’Esquadra i coordinada amb el Banc de Sang i Teixits.

spot_img

El + Vist