12.2 C
Blanes
El sènior femení, a la regata d'aquest diumenge (Club Rem Santa Cristina)

48 equips de 16 clubs catalans han participat a la primera regata de la Lliga Catalana de Llagut

La competició s'ha disputat aquest cap de setmana a Lloret, amb l'organització del Club Rem Santa Cristina.

El sènior femení, a la regata d'aquest diumenge (Club Rem Santa Cristina)

Darreres Notícies

Bones valoracions de la primera regata de la Lliga Catalana de Llagut, disputada a Lloret de Mar amb l’organització del Club Rem Santa Cristina. En total, hi ha participat 48 equips de 16 clubs d’arreu de Catalunya. De Lloret, també hi ha participat Pescadors.

Pel que fa a Santa Cristina, la presidenta del club, Anna Rosa Bou, remarca el bon paper dels equips veterans i, sobretot, el fet d’haver comptat amb un sènior femení que està en construcció i que esperen poder consolidar de cara a la tardor. També estan contentes de la seva progressió les cadets.

“Estem contents d’haver pogut presentar quatre equips i, sobretot, d’haver pogut tornar a formar un sènior femení”

Anna Rosa Bou

Tot i que el sènior masculí no participa a la lliga d’estiu, Anna Rosa Bou ha remarcat que l’equip ha col·laborat en l’organització de la regata d’aquest diumenge.

Pel que fa a Pescadors, cal remarcar el triomf en cadet masculí i el tercer lloc de la categoria absolut masculí. David Abril, membre de la junta directiva, remarca que van presentar dos infantils, un cadet femení, un cadet masculí, un sènior masculí i un veterà femení.

“Estem molt contents de totes les progressions i de tota la participació que hem pogut veure dins del club i encarem amb moltes ganes la segona regata”

David Abril

La propera regata es farà aquest diumenge mateix, a Flix. La lliga seguirà el 2 de juliol a Lloret, amb l’organització de Pescadors, i acabarà el 16 de juliol a Mataró. De cara a l’últim cap de setmana de juliol, es disputarà el Campionat de Catalunya a Deltebre.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist