26.6 C
Lloret de Mar
Cartell del campionat

480 adolescents al campionat de rem ergòmetre

120 equips, formats per 480 participants, competiran al campionat de rem ergòmetre que el Club Rem Santa Cristina i l’Ajuntament organitzen per aquest diumenge a la tarda. Són alumnes d’onze a divuit anys, que durant el curs han après a fer servir un ergòmetre. Tal com ha explicat Anna Rosa Bou, de Santa Cristina, és […]

Cartell del campionat

Darreres Notícies

120 equips, formats per 480 participants, competiran al campionat de rem ergòmetre que el Club Rem Santa Cristina i l’Ajuntament organitzen per aquest diumenge a la tarda. Són alumnes d’onze a divuit anys, que durant el curs han après a fer servir un ergòmetre. Tal com ha explicat Anna Rosa Bou, de Santa Cristina, és una màquina que simula la pràctica del rem.

El nivell de tots els participants és similar, ja que acaben d’aprendre com funciona l’ergòmetre. L’objectiu del campionat és donar a conèixer un dels esports més practicats a Lloret i intentar captar vogadors, a la vegada que se’ls ensenyen tradicions lloretenques relacionades amb el rem, com el S’amorra amorra.

La novena edició del campionat de rem ergòmetre es farà diumenge, de quatre a set de la tarda, al pavelló municipal d’esports i l’entrada estarà oberta a tothom. Hi haurà premis per a tots els participants i per a les escoles i instituts.

spot_img

El + Vist