15.4 C
Blanes
Halloween

6 establiments del barri del Rieral celebren el Halloween amb els clients

Per fer-ho, han preparat un seguit d'activitats aquesta tarda, amb les quals es podran obtenir diferents obsequis.

Halloween

Darreres Notícies

Sis establiments del barri del Rieral s’han unit per celebrar el Halloween amb els seus clients. Per fer-ho, han preparat un seguit d’activitats aquesta tarda, amb les quals es podran obtenir diferents obsequis.

Les ha detallat una de les organitzadores, Judit Porcel, d’Estètica Elvira: Mapfre regalarà un tatuatge a aquells que diguin “truc o tracte”; l’Estètica Elvira ha preparat un passatge del terror, amb dues sessions per a nens i adults; Kids & Us comptarà amb un photocall i una sessió de maquillatge; Odeon Tours plantejarà un repte complicat per aconseguir caramels; el bar El Cabezón oferirà una tapa de Halloween; i la perruqueria Salón 85 proposarà un canvi d’imatge d’allò més terrorífic.

A banda d’aquestes propostes, també es farà un concurs de fotos de Halloween, amb obsequis per les millors imatges. El primer premi serà per a la fotografia més terrorífica feta en família o grup. El segon premi reconeixerà la millor disfressa infantil.

La celebració del Halloween al barri del Rieral es farà aquesta tarda i els premis del concurs de fotografies s’entregaran diumenge, 4 de novembre.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist