8.8 C
Lloret de Mar
El cartell de la campanya

60 hotels i una dotzena de restauradors se sumen a la recollida d’aliments de la Fundació Climent Guitart

És l'acció benèfica més gran feta a Lloret de Mar pel sector turístic i acabarà dilluns que ve, 30 de setembre.

El cartell de la campanya

Darreres Notícies

Més de 60 hotels i una dotzena de bars, restaurants i cafeteries participen en la recollida solidària d’aliments impulsada per la Fundació Climent Guitart. Es tracta de l’acció benèfica més gran feta a Lloret de Mar pel sector turístic i tots els productes que es recullin es destinaran al Centre de Distribució d’Aliments de Càritas.

El president de l’associació de bars, restaurants i cafeteries, Nino Gómez, assegura que des del primer moment van tenir clar que volien donar suport a la iniciativa.

La campanya va començar la setmana passada i acabarà dilluns que ve, 30 de setembre. Les persones que vulguin col·laborar-hi, poden aportar qualsevol aliment a algun dels establiments adherits. Es demanen especialment productes infantils, tot i que qualsevol aliment serà benvingut.

Però, a banda d’aquesta recol·lecta, els restauradors han decidit convertir en donatiu un premi que tenien programat per a les Jornades gastronòmiques de l’arròs. Es tracta d’un premi de 200 quilos d’arròs de Pals, que es convertiran en 200 paquets de diferents aliments.

Nino Gómez creu que impulsar una campanya com aquesta és molt important, per ajudar els més desafavorits, però també per conscienciar la població.

I és que a Catalunya llencem cada any 262.000 tones de menjar, més de la meitat a les llars, però també als restaurants i comerços. Es calcula que amb tots aquests quilos, es podrien alimentar unes 500.000 persones durant tot un any.

spot_img

El + Vist