18 C
Lloret de Mar

80 nois i noies participen de la Festa Major de Santa Cristina amb la ‘S’Amorra Jove’

La 4a edició de la competició és aquest divendres (19h) a davant del club Nàutic.

Embarcacions a la sorra.
Embarcacions a la sorra.

Darreres Notícies

Els vogadors més joves dels clubs de rem de Lloret tenen aquest divendres a la tarda una cita ben especial. Podran gaudir d’una prèvia de la tradicional regata s’Amorra Amorra, que es disputa cada any per la diada de Santa Cristina. En aquest cas, ells competiran en l’anomenada S’Amorra Jove.

servicios profesionales jimenez

L’activitat reunirà uns 80 nois i noies de les categories Infantil, Cadet i Juvenil. Pertanyen als clubs de rem de Santa Cristina, Hotelers, Es Vano i Pescadors. És una iniciativa que té per objectiu que tots aquests joves puguin participar també de la Festa Major i fomentar la pràctica del rem.

El S’Amorra Jove està organitzat per l’Ajuntament, l’Obreria de Santa Cristina i els Clubs de Rem de Lloret. La regidora d’Esports, Anna Garcia-Castany, explica que van decidir fer aquesta activitat perquè “creiem que aquests infants havien de tenir les mateixes oportunitats que els adults de viure aquesta regata que és tan simbòlica en els actes de la Festa Major”.

La quarta edició del S’Amorra Jove se celebrarà aquest divendres, a partir de les set de la tarda, a la platja gran de Lloret, davant del Club Nàutic.

spot_img

El + Vist