14.2 C
Lloret de Mar

800 ciclistes participaran aquest diumenge en la Gran Fondo Lloret Costa Brava

La marxa cicloturista resseguirà el litoral mediterrani, entre colls i ports de muntanya, exigents i amb unes vistes privilegiades pels participants.

Participants de l'anterior edició de la Gran Fondo Lloret Costa Brava (Gonzalo Rodríguez, Fotos Cursa)
Participants de l'anterior edició de la Gran Fondo Lloret Costa Brava (Gonzalo Rodríguez, Fotos Cursa)

Darreres Notícies

Aquest diumenge arriba a la vila una nova edició de la Gran Fondo Lloret Costa Brava, amb 800 participants. Es tracta d’una marxa cicloturista que resseguirà el litoral mediterrani, entre colls i ports de muntanya, exigents i amb unes vistes privilegiades per a tots els participants.

Des de l’organització, el director esportiu de la prova, David De la Plaza, explica que “ha estat un any complicat i estem molt contents perquè a nivell de participació hem arribat al màxim”.

Hi haurà dues distàncies. La més exigent serà la Gran Fondo, de 160 quilòmetres, una ruta emblemàtica i dura que comptarà amb set ports de muntanya. D’altra banda, hi haurà la Mitja Fondo, de 90 quilòmetres, amb un recorregut assequible per carreteres entre Tossa de Mar i Sant Feliu de Guíxols. Segons De la Plaza, “és un esdeveniment pensat per a tots els públics, des de gent que s’ho vol prendre amb més calma fins a gent que busca reptes més difícils”.

participants gran fondo
Participants de la Gran Fondo Lloret Costa Brava (Gonzalo Rodríguez, Fotos Cursa)

El ciclisme és una modalitat esportiva per la què Lloret de Mar ha apostat fort en els últims anys. Ho destaca la regidora d’Esports, Ana Garcia-Castany, que assenyala que “tenim uns indrets que ens ajuden a practicar ciclisme i tenim molts aficionats que el practiquen, una cursa com aquesta crearà molt d’interès”.

La sortida, esglaonada i seguint totes les mesures de seguretat, es farà aquest diumenge, a partir de les 8h. Es preveu que l’esdeveniment acabi cap a les 16.45h.

spot_img

El + Vist