28 C
Lloret de Mar
Una edició anterior del torneig (AFIA)

900 brasilers seran a Lloret a partir d’aquest cap de setmana, amb motiu de la Copa AFIA

Les pistes d'atletisme acullen el que es considera el millor torneig internacional de futbolistes amateurs veterans, que comença aquest cap de setmana i acabarà divendres de la setmana que ve.

Una edició anterior del torneig (AFIA)

Darreres Notícies

El torneig internacional de futbolistes amateurs veterans més important del món es farà a Lloret de Mar a partir d’aquest cap de setmana. Uns 900 visitants provinents del Brasil, entre jugadors i acompanyants, seran a Lloret fins divendres de la setmana que i, a banda de jugar els partits, tenen una agenda plena d’activitats.

L’organitza AFIA. El president d’AFIA, Rogerio Donato, confia en què els participants s’ho passaran molt bé i convida a tothom a anar a veure els partits.

“Seran uns dies de convivència, d’integració, de molta diversió i la gent de Brasil tindrà l’oportunitat de conèixer les bellísimes estacions turístiques que ofereix la regió de Girona”

Rogerio Donato

Tots s’allotjaran a l’hotel L’Azure i els partits es disputaran a les pistes d’atletisme de Lloret, excepte les finals, que es jugaran a Palamós.

Una edició anterior del torneig (AFIA)
Una edició anterior del torneig (AFIA)

Hi participaran 20 equips provinents de 16 ciutats brasileres i també un equip en representació de Catalunya. Els participants competiran en tres categories: més de 55 anys, més de 60 i més de 65. La regidora d’Esports, Ana García-Castany, està convençuda que als partits s’hi veurà molt de nivell.

“Són gent que està en molt bon nivell i seran partits en què jo crec que hi haurà molta participació, no serà un torneig normal, està considerat el millor del món”

Ana García-Castany

La Copa AFIA arriba a Lloret gràcies a les gestions fetes des de Lloret Turisme i la regidora celebra que la destinació s’obri a mercats nous com el brasiler.

“És un mercat que no tenim, molt llunyà i d’un molt bon nivell adquisitiu”

Ana García-Castany

La Copa AFIA es disputa, des de fa molts anys, en països llatinoamericans. Fa cinc anys, però, que també es fa a Espanya i aquest serà el primer cop que l’organitzin a Catalunya.  

spot_img

El + Vist