22.4 C
Lloret de Mar
'A la fresca' (Companyia Anna Confetti)

‘A la fresca’, de la companyia Anna Confetti, farà riure el públic a Lloret de Mar

L'espectacle, del Lloret Outdoor Summer Festival, es podrà veure avui, a les 21 hores, a la Plaça de la Vila.

'A la fresca' (Companyia Anna Confetti)

Darreres Notícies

Tres veïnes que prenen la fresca i xafardegen sobre les coses del poble. Aquest és el punt de partida de l’espectacle que es podrà gaudir a Lloret aquest vespre, en el marc del Lloret Outdoor Summer Festival.

Es titula, precisament, A la fresca i anirà a càrrec de la companyia Anna Confetti, que fa 30 anys que provoca somriures amb els seus espectacles còmics i poètics, adreçats a tots els públics i expressant-se amb el llenguatge del circ, la música i el clown.

En el cas de l’obra A la fresca, és una peça de teatre còmic de carrer, inspirada en situacions quotidianes, amb tres personatges i una cadira gegant. La creadora i una de les intèrprets és Anna Confetti.

      

“Està inspirat en les àvies que, en alguns pobles encara ho fan, sortien a prendre la fresca les nits d’estiu amb la seva cadira i on qualsevol comentari podia esdevenir una gran història”     

Anna Confetti

Segons la companyia, els espectadors entraran en un univers de situacions surrealistes, extremes i hilarants. L’espectacle és gratuït i es podrà veure aquesta nit, a partir de les 21 hores, a la Plaça de la Vila.

spot_img

El + Vist