11.9 C
Lloret de Mar
Gent, pel passeig marítim de Lloret

A partir d’aquest dissabte, es podrà sortir a passejar i fer exercici físic a l’aire lliure

Els menors de 14 anys han de limitar les sortides al carrer entre les 12 i les 19 hores.

Gent, pel passeig marítim de Lloret

Darreres Notícies

La vacunació contra la Covid a Lloret és pràcticament diària aquest mes de maig

Des de fa unes setmanes, la Casa de la Cultura serveix com a seu de vacunació per als veïns i veïnes de més de 70 anys, que reben la dosi de Pfizer.

Genís Roca: el sector cultural ha de fer xarxa per aprofitar les oportunitats postCovid

El president de Fundacio.cat i expert en Internet s'adreçarà avui (19h) a les entitats i associacions de Lloret, dins del cicle de xerrades que organitza l'Ajuntament.

L’AMPA de l’institut Rocagrossa fa classes d’informàtica per a adults

L'activitat s'adreça a tothom, per donar eines per fer tràmits habituals a Internet, enviar emails o fer servir aplicacions relacionades amb els centres educatius dels fills.

El Teatre obté el distintiu de la Generalitat com a “Espai de cultura responsable”

Aquest distintiu acredita els espais i equipaments culturals que adopten protocols sanitaris per prevenir la Covid-19 i que es comprometen a adoptar programes d’inclusió social.

El Club Hoquei Lloret cau derrotat per 9 a 4 a la pista del Noia

Es tracta d’un encontre que es va ajornar setmanes enrere, per un cas positiu de Covid-19 en l’equip rival. Feia un mes que els lloretencs no jugaven un partit.

A partir d’aquest dissabte, 2 de maig, es podrà sortir a passejar i fer exercici físic a l’aire lliure. El govern d’Espanya ha decretat unes franges horàries per a adolescents i adults, majors de 70 anys i menors de 14 anys per “ordenar el dia i evitar aglomeracions”.

L’exercici físic caldrà fer-lo entre les 6 i les 10 del matí i entre les 8 del vespre i les 11 de la nit. L’esport a l’aire lliure, que haurà de fer-se individualment, es podrà practicar una vegada al dia, sempre dins del municipi de residència. Segons publica el BOE, es podrà fer esport i passejar per espais naturals i zones verdes autoritzades, però no es podrà fer servir cap vehicle motoritzat ni tampoc el transport públic per desplaçar-se enlloc per practicar activitat física. Tampoc no està autoritzada la pràctica esportiva en instal·lacions que no siguin a l’aire lliure. En aquesta mateixa franja també podran sortir a passejar els adults, d’entre 14 i 70 anys, amb una persona amb qui convisquin. Aquests passejos es podran fer fins a una distància d’un quilòmetre de l’habitatge.

Les persones de més de 70 anys i aquelles dependents que hagin de sortir amb un cuidador ho podran fer entre 10 del matí i 12 del migdia i entre 7 i 8 del vespre. Aquests passejos es podran fer una vegada al dia, a una distància màxima d’un quilòmetre del domicili. En aquests passejos, a les persones més grans de 70 anys els podran acompanyar alguna persona amb què convisquin que sigui major de 14 anys.

Coincidint amb l’establiment d’aquestes franges horàries, la sortida al carrer dels menors de 14 anys queda limitada entre les 12 del migdia i les 7 del vespre. D’aquestes franges en queden excloses les persones que presentin símptomes de coronavirus o bé estiguin en quarantena per haver-se contagiat o haver estat en contacte amb una persona portadora del virus.

- Publicitat -

El + Vist

La Xarxa Europea de Jardins Històrics segueix creixent amb noves adhesions i més jardins interessats

Aquest dijous s'ha celebrat l'assemblea, en què s'han aprovat les adhesions de jardins de Grècia, Alemanya i Polònia. A més, s'hi ha de diferents punts de l'Estat espanyol i d'Eslovènia i Finlàndia que també han mostrat el seu interès.