6.9 C
Lloret de Mar

Acaba la campanya de vacunació de la grip al Puntet de Lloret

Salut ha posat en marxa centres de vacunació per facilitar la dosi de reforç contra la Covid.

Darreres Notícies

Aquest divendres, 3 de desembre, acaba la campanya de vacunació de la grip a Lloret de Mar que s’ha portat a terme a El Puntet.

L’espai, cedit per l’Ajuntament de Lloret, ha sigut de gran utilitat per alliberar una part d’activitat dels Centres d’Atenció Primària i reduir, en la mesura del possible, el risc de contagi per la Covid-19, especialment entre les persones de risc, el principal col·lectiu cridat a vacunar-se de la grip.

El Puntet, seu de la vacunació de la grip fins aquest 3 de desembre.

La campanya de vacunació de la grip a Lloret de Mar es va iniciar a principis de novembre i ha anat dirigida especialment a majors de 60 anys, persones amb patologies cròniques o de risc i als seus convivents, dones embarassades, professionals sanitaris, sociosanitaris, de centres geriàtrics i oficines de farmàcies, i als infants entre els 6 mesos i els 2 anys que hagin tingut antecedents de prematuritat (menys de 32 setmanes de gestació).

En un altre ordre de qüestions, Salut ha tornat a posar en marxa els centres de vacunació per facilitar l’administració de la dosi de reforç contra la covid, que ja reben els més grans de 65 anys, els professionals sanitaris i sociosanitaris i les persones vacunades amb Janssen.

La vacuna contra la Covid-19 (France 24)
La vacuna contra la Covid-19 (France 24)

També s’hi posen moltes primeres dosis per aconseguir el certificat digital que permeti entrar a bars i restaurants a partir d’aquest divendres, 3 de desembre.

El departament de Salut demana que les persones que s’hagin de vacunar demanin cita a través de la web vacunacovid, perquè això facilita molt l’operativa dels punts de vacunació i evitar, per exemple, que s’hi puguin fer cues. Des d’aquest dimecres a la tarda, s’han obert la cita prèvia també per a la franja de 65 a 69 anys, per posar-se la dosi de reforç.

Local de Mas Enlaire que es reobre com a punt de vacunació massiva a Blanes.
Local de Mas Enlaire que es reobre com a punt de vacunació massiva a Blanes.

De moment, reobren un seguit de punts de vacunació que se sumen als que ja funcionen. En el cas de Lloret de Mar, els més propers són els de la Regió Sanitària de Girona:

  • Girona – Seu de la Generalitat
  • Figueres – Centre Cultural Molí de l’Anguila
  • Calella – Espai Mercat de Calella
  • Blanes – Local Mas Enlaire
  • Ripoll- Sala Eudald Graells
  • Olot – Casal Marià
spot_img

El + Vist