18.8 C
Lloret de Mar
La xerrada vol combatre les dietes tòxiques i avorrides (Revista Momentos)

Acceptar el propi cos i defugir les dietes estrictes sense supervisió d’un professional

D'això tractarà la xerrada que es farà aquest dijous (18 hores) al CAP del Rieral amb motiu del Dia Internacional Sense Dietes.

La xerrada vol combatre les dietes tòxiques i avorrides (Revista Momentos)

Darreres Notícies

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva organitza una xerrada gratuïta, aquest dijous a Lloret, amb motiu del Dia Internacional Sense Dietes. La conferència forma part del programa per a la promoció d’una alimentació saludable i la prevenció i abordatge de malalties a l’atenció primària i comunitària.

La xerrada anirà a càrrec de Judit Kolkman, nutricionista de l’Àrea Bàsica de Salut Lloret – Tossa. Ella mateixa ha explicat que els dos temes principals seran: l’acceptació del cos humà i la diversitat de formes que hi ha; i els perills d’alguns règims o dietes massa estrictes sense supervisió d’un professional.

“La cultura de dieta posa per davant la nostra aparença física i el nostre pes per davant de la nostra salut i això ho volem treure del cap, perquè el que volem sempre és prioritzar la salut”

Judit Kolkman

Per a la nutricionista, el més important és aplicar uns hàbits saludables de manera permanent i defugir de les dietes temporals que no solen ser ni eficients ni agradables.

“Busquem treure una mica el concepte de dieta del cap i passar al que seria el canvi d’hàbits”

Judit Kolkman

Tot i que la xerrada està oberta a tothom, Judit Kolkman assenyala que la majoria de persones que tenen problemes amb l’acceptació del seu cos tenen entre 25 i 45 anys.

“Volem arribar a la població que té especialment una mala relació amb el cos i amb l’alimentació, mentalitats estrictes, per millorar el concepte de dieta”

Judit Kolkman

Es farà aquest dijous, a les sis de la tarda, al Cap del Rieral, a la Sala d’Educació Maternal. L’activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia, contactant amb la Corporació de Salut del Maresme i La Selva.

spot_img

El + Vist