10.7 C
Lloret de Mar

Agustina Talasimov assegura que ha estat una gran experiència competir amb Uruguai

La lloretenca, que va néixer a l'Uruguai, ha participat al Campionat Sudamericà de bàsquet femení.

Agustina Talasimov, amb la selecció de bàsquet de l'Uruguai
Agustina Talasimov, amb la selecció de bàsquet de l'Uruguai

Darreres Notícies

La lloretenca Agustina Talasimov ha tornat de l’Argentina, on ha competit aquest mes d’agost amb la Selecció de l’Uruguai, en el Campionat Sudamericà de bàsquet femení. L’esportista ha pogut tastar la seva primera competició internacional amb seleccions, assolint el setè lloc del torneig.

servicios profesionales jimenez

L’Agustina ha valorat de manera molt positiva la seva participació en aquest campionat. Assegura que ha estat una gran experiència i està molt contenta “per haver pogut representar el seu país”.

“Estic molt feliç i contenta per haver representat el meu país, feia un any que no jugava per motius personals i aquest torneig ha servit per tornar a agafar minuts i sentir-me còmode jugant”

Agustina Talasimov

L’Agustina va néixer a l’Uruguai. Quan només tenia dos anys, va venir a viure a Lloret. No va ser fins fa tres anys que la Federació uruguaiana de bàsquet va saber que podia seleccionar-la, i així ho va fer. La seva presència amb el combinat, però, es va fer esperar a causa de la pandèmia.

“Mai abans vaig tenir contacte amb la Federació de l’Uruguai fins fa tres anys, es van posar en contacte amb mi però, per la pandèmia, no vaig poder participar abans”

Agustina Talasimov

La Selecció de l’Uruguai va poder acabar en el setè lloc, després de competir en un grup molt competitiu, davant del Brasil, Xile i Colòmbia.

“Ens va tocar un grup força complicat, va anar bé però no ens vam poder classificar per les semifinals i vam acabar setenes”

Agustina Talasimov

Les valoracions han estat molt positives, i més tenint en compte que la Selecció uruguaiana presentava una de les mitjanes d’edat més joves, amb 22 anys, davant d’altres equips amb més experiència.

spot_img

El + Vist