10.6 C
Lloret de Mar
L'hospital de Blanes.

Aïllen una planta de l’hospital de Blanes per dos positius

Es tracta de pacients hospitalitzats no Covid. La resta de plantes mantenen les visites de 13 a 14h.

L'hospital de Blanes.

Darreres Notícies

Queden restringides les visites a la tercera planta de l’Hospital de Blanes, després que s’hagin detectat dos pacients positius en Covid que no estaven hospitalitzats per motius de coronavirus. Aquests, ja han estat traslladats a la quarta planta, destinada des de l’inici de la pandèmia a tractar persones amb Covid.

Els ingressats de la tercera planta provenen dels serveis de Medicina Interna i Traumatologia. Actualment, hi ha 28 pacients hospitalitzats i un d’ells va presentar, aquest passat dilluns, simptomatologia de caràcter lleu compatible amb la Covid-19.

Arran d’aquest cas, es va decidir cribrar totes les persones de la planta i dos d’ells van donar positiu. D’aquesta manera, la tercera planta ha quedat totalment aïllada i no es permet l’entrada d’acompanyants. La resta de plantes mantenen el règim de visites d’una hora, d’una a dues de la tarda.

La Corporació de Salut del Maresme i La Selva mantindrà en els pròxims dies un seguiment acurat dels casos positius i vigilarà de prop l’evolució de totes les persones hospitalitzades en la tercera planta, així com els professionals que hi treballen.

spot_img

El + Vist