6.4 C
Lloret de Mar

Aïllen una planta de l’hospital de Blanes per dos positius

Es tracta de pacients hospitalitzats no Covid. La resta de plantes mantenen les visites de 13 a 14h.

L'hospital de Blanes.
L'hospital de Blanes.

Darreres Notícies

Queden restringides les visites a la tercera planta de l’Hospital de Blanes, després que s’hagin detectat dos pacients positius en Covid que no estaven hospitalitzats per motius de coronavirus. Aquests, ja han estat traslladats a la quarta planta, destinada des de l’inici de la pandèmia a tractar persones amb Covid.

Els ingressats de la tercera planta provenen dels serveis de Medicina Interna i Traumatologia. Actualment, hi ha 28 pacients hospitalitzats i un d’ells va presentar, aquest passat dilluns, simptomatologia de caràcter lleu compatible amb la Covid-19.

Arran d’aquest cas, es va decidir cribrar totes les persones de la planta i dos d’ells van donar positiu. D’aquesta manera, la tercera planta ha quedat totalment aïllada i no es permet l’entrada d’acompanyants. La resta de plantes mantenen el règim de visites d’una hora, d’una a dues de la tarda.

La Corporació de Salut del Maresme i La Selva mantindrà en els pròxims dies un seguiment acurat dels casos positius i vigilarà de prop l’evolució de totes les persones hospitalitzades en la tercera planta, així com els professionals que hi treballen.

spot_img

El + Vist