17.8 C
Lloret de Mar

Albert Ferrández encapçalarà la llista d’ERC el 2023

Una 50a de militants han participat en la votació d'aquest divendres, que ha comptat amb la presència de la secretària general adjunta i portaveu d'ERC, Marta Vilalta.

Marta Vilalta, Albert Ferrández i Jordi Orobitg
Marta Vilalta, Albert Ferrández i Jordi Orobitg

Darreres Notícies

La secció local d’ERC ha escollit Albert Ferrández com a nou cap de llista de cara a les eleccions municipals del 2023. La de Fernández és l’única candidatura presentada a l’assemblea d’aquest divendres per triar el candidat.

servicios profesionales jimenez

Una 50a de militants han participat en la votació, en què s’ha escollit Albert Ferrández per unanimitat. El futur alcaldable s’ha mostrat molt content i ha agraït el suport de la militància, a qui espera no decebre.

“Molt content que hagi pogut venir tanta militància i haver sortit escollit per majoria absoluta; intentaré fer-ho el millor possible per no decebre la militància de Lloret”

Albert Ferrández

Els propers mesos, Albert Ferrández treballarà de valent per crear una candidatura forta.

“El primer objectiu que ens hem de marcar és ser capaços de construir un bon equip, un equip jove, amb lideratge i que sigui capaç de guanyar unes eleccions municipals”

Albert Ferrández
Marta Vilalta i Albert Ferrández, aquest vespre
Marta Vilalta i Albert Ferrández, aquest vespre

L’acte ha comptat amb la presència de la secretària general adjunta i portaveu d’ERC, Marta Vilalta, que ha volgut donar suport a la candidatura de Ferrández.

“Hem volgut donar suport a l’Albert, nou candidat d’ERC per a les eleccions municipals del 2023, i agrair el passar el relleu de l’actual portaveu, Jordi Orobitg”

Marta Vilalta

Marta Vilalta ha recordat que ERC es va convertir en la màxima força municipalista a les eleccions del 2019 i el repte per als propers comicis locals serà enfortir-se.

“El 2023 serà una nova oportunitat per enfortir la governança republicana, però també el projecte independentista; al final, els municipis són els fonaments del país i seran els fonaments de la república catalana que volem”

Marta Vilalta

Albert Ferrández pren el relleu a Jordi Orobitg, que tant bon punt va decidir que es retirava va pensar l’actual número dos per rellevar-lo.

“És probable que persones que potser es plantegessin ERC no ho fessin per la meva persona i crec que és bo que arribi un relleu”

Jordi Orobitg
L'assemblea d'elecció del candidat d'ERC
L’assemblea d’elecció del candidat d’ERC

Orobitg assegura que, un cop es retiri, no interferirà en les decisions del partit a Lloret, però sí que estarà disposat a donar un cop de mà en tot el que pugui. A Fernández, li dona màxima confiança.

“Estic convençut que tenim el millor dels candidats i que, per tant, aquestes eleccions hem d’anar a guanyar l’alcaldia d’una vegada per totes”

Jordi Orobitg

L’elecció d’Albert Ferrández s’ha fet aquest divendres al vespre, a la sala d’actes de l’Ajuntament.

spot_img

El + Vist