Home Comerç Albert Vinyals parlarà de ‘Green Washing’, la pràctica de les empreses que volen semblar més sostenibles

Albert Vinyals parlarà de ‘Green Washing’, la pràctica de les empreses que volen semblar més sostenibles

0
Albert Vinyals parlarà de ‘Green Washing’, la pràctica de les empreses que volen semblar més sostenibles
Green Washing (Renovables verdes)

Albert Vinyals participarà aquest migdia en una xerrada virtual per parlar de l’anomenat Green Washing. L’expert en Psicologia del Consum col·laborarà amb un acte organitzat per la cooperativa Som Circulars, que es dedica a promoure el consum conscient.

El lloretenc explica que el Green Washing és el que fan algunes grans multinacionals per intentar semblar més sostenibles, quan en realitat darrere de les seves accions hi ha molt poca sostenibilitat.

“Moltes grans multinacionals cada cop estan abraçant més la filosofia del consum ecològic quan en realitat ho són molt poc”

Albert Vinyals

Albert Vinyals posa diferents exemples de Green Washing:

“Empreses que fan aigua embotellada i et diuen que són ampolles més biodegradables o grans companyies multinacionals de roba que fabriquen a l’altra punta del món amb mà d’obra esclava i fan servir cotó orgànic”

Albert Vinyals

A la xerrada d’avui, es debatrà sobre si s’ha de deixar fer aquestes empreses o no. L’acte es farà a través d’un directe d’Instagram, que tothom podrà seguir a través del perfil de Som Circulars o bé al de l’Albert Vinyals.