10.1 C
Lloret de Mar

Alfonsina Peppa i Rubén Aragón, al mundial d’Ironman a Hawaii

Es tracta d’un campionat d’una duresa extrema en què els participants hauran de superar 3.800 metres nedant, 180 quilòmetres en bicicleta, amb un desnivell de 1.700 metres, i 42 quilòmetres de cursa a peu.

Alfonsina Peppa, al centre de la fotografia.
Alfonsina Peppa, al centre de la fotografia.

Darreres Notícies

Cita destacada, aquesta setmana, per a dos triatletes lloretencs: Alfonsina Peppa i Rubén Aragón. Afronten el Mundial Ironman, que es disputa al llarg d’aquests dies a Kona, a Hawaii. Es tracta d’un campionat d’una duresa extrema en què els participants hauran de superar 3.800 metres nedant, 180 quilòmetres en bicicleta, amb un desnivell de 1.700 metres, i 42 quilòmetres de cursa a peu.

Per a Alfonsina Peppa, serà la seva primera experiència en un esdeveniment d’aquesta magnitud. L’objectiu serà competir “de la millor manera possible i, especialment, gaudir de l’experiència”.

El triatleta Rubén Aragón
El triatleta Rubén Aragón

En el cas de Ruben Aragón -qui afirma que “vinc en bona forma”-, l’objectiu serà “reconèixer el recorregut” per poder afrontar la cita amb moltes garanties l’any que ve.

El Mundial Ironman, a Hawaii, és aquesta setmana. Alfonsina Peppa competirà aquest dijous mentre que Rubén Aragón ho farà dissabte. En total, s’hi esperen més de 5.000 participants.

spot_img

El + Vist