19.7 C
Lloret de Mar
Tarleva i Gogunska amb el president de la Federació Catalana de Gimnàstica Rítmica (Club Vitry)

Alina Tarleva, segona a la Copa de la Reina de gimnàstica rítmica en la màxima categoria sènior

Amb només 16 anys, la jove gimnasta del Club Vitry, és l'única catalana que competeix en la Categoria 1 individual, la màxima categoria sènior.

Tarleva i Gogunska amb el president de la Federació Catalana de Gimnàstica Rítmica (Club Vitry)

Darreres Notícies

La jove Alina Tarleva ha quedat segona a la Copa de la Reina de gimnàstica rítmica, disputada a Valladolid. Ha aconseguit la medalla de plata en la modalitat de corda. Malgrat tenir només 16 anys, la gimnasta del Club Vitry és l’única catalana que competeix en a la Categoria 1 Individual, la màxima categoria sènior.

La seva entrenadora és Ludmyla Gogunska, que remarca que és una gimnasta molt treballadora i que, a la Copa de la Reina, va fer una actuació excel·lent.

“L’Alina és molt treballadora i sempre lluita fins a l’últim moment”

Alina Tarleva

Però les bones notícies per al club no acaben aquí, perquè la mateixa Ludmyla Gogunska ha estat escollida com a entrenadora per la Federació Catalana de Gimnàstica i serà una de les dues entrenadores que entrenaran la delegació catalana. Ludmyla Gogunska havia format part de la Selecció d’Ucraïna com a gimnasta i fa deu anys que forma part del Club Vitry.

La propera cita amb Alina Tarleva serà el Campionat d’Espanya, que es disputarà durant tota la setmana que ve a València. L’objectiu serà intentar fer podi.

spot_img

El + Vist