10.4 C
Lloret de Mar
Una part del cartell de l'exposició

Els alumnes del Batxillerat artístic del Coll i Rodés inauguren l’exposició dels seus treballs

La inauguració és avui (17 hores) i la mostra es podrà visitar a la Casa de la Cultura fins al 12 de maig.

Una part del cartell de l'exposició

Darreres Notícies

Aquesta tarda s’inaugura l’exposició dels alumnes del Batxillerat Artístic de l’institut Coll i Rodés. Cada any, els estudiants d’aquesta modalitat de batxillerat tenen l’oportunitat de donar a conèixer els treballs que han fet durant el curs i aquesta vegada la mostra se centra en el concepte d’espai.

La professora Glòria Rigau, coordinadora pedagògica de l’institut, ha explicat que és una activitat molt enriquidora perquè permet als futurs artistes veure tot el procés que s’ha de seguir a l’hora de fer una exposició. A més a més, Glòria Rigau assegura que, malgrat tota la feina que suposa, els alumnes s’ho passen molt bé i queden molt contents.

En total hi participen una quarantena d’alumnes, entre els del Batxillerat Artístic i els d’altres modalitats que cursen alguna assignatura d’art.

L’exposició es podrà visitar fins al 12 de maig, a la Casa de la Cultura. La inauguració es farà avui a les cinc de la tarda. A banda dels parlaments institucionals, es farà una visita guiada per la mostra i els alumnes del cicle de cuina oferiran un piscolabis.

spot_img

El + Vist