22.6 C
Lloret de Mar

Antonio Lorente agafa les regnes del primer equip del Lloret Esportiu Futbol Sala

Ara que ha deixat el càrrec de regidor, s'ha implicat amb el Lloret Esportiu per aportar el millor de si mateix i fer un bon paper amb el primer equip.

Antonio Lorente, avui als estudis
Antonio Lorente, avui als estudis

Darreres Notícies

Antonio Lorente torna al món del futbol sala i ho fa com a nou entrenador del sènior del Lloret Esportiu Futbol Sala, que juga a la Primera Catalana.

Recordem que, en els últims quatre anys, Lorente ha estat regidor a l’Ajuntament de Lloret pel PSC i ara que ha deixat el càrrec, s’ha implicat amb el Lloret Esportiu per aportar el millor de si mateix i fer un bon paper amb el primer equip.

Els entrenaments ja han començat, amb diferents sessions a la platja. A banda de voler posar en forma els seus jugadors, amb aquest treball a l’entorn lloretenc, Lorente fa palesa la seva voluntat de seguir ajudant a fomentar la bona imatge de Lloret de Mar.

Aquesta serà la segona etapa de Lorente com a entrenador de l’entitat. Tot i així, l’any passat ja hi va tenir contacte i, de fet, ell sempre ha estat vinculat amb el futbol sala.

La competició oficial començarà el 5 d’octubre. En la primera jornada de lliga, els lloretencs es desplaçaran a la pista del Fontcoberta.

spot_img

El + Vist