1.8 C
Lloret de Mar
Xtrem Swim

Aquest cap de setmana es disputen a Lloret la SwimRun i l’XtremSwim

La primera es farà demà dissabte i consisteix en córrer i nedar de manera intercal·lada; la segona serà diumenge i els participants nedaran 3 o 6 quilòmetres.

Xtrem Swim

Darreres Notícies

La natació en aigües obertes tindrà un paper rellevant aquest cap de setmana a Lloret. Demà dissabte es farà la segona edició d’una prova anomenada SwimRun, mentre que diumenge arriba la tercera edició de l’Xtrem Swim.

Pel que fa a la prova de demà, la SwimRun, és una barreja de natació i cursa a peu de manera intercal·lada i sempre amb la mateixa roba. Una disciplina que va néixer fa només 12 anys als països nòrdics i que els seus aficionats asseguren que cada cop té més adeptes arreu. Un dels organitzadors de la cursa de Lloret, Santi Pellejero, ha explicat que tot just comencen a fer uns neoprens especials per poder córrer, però que encara no hi ha cap calçat adequat; per això cal fer servir unes bambes que s’adhereixin al terra i que siguin lleugeres.

A la prova de demà hi haurà una categoria per a parelles, ja que es pot practicar de manera individual, però la filosofia amb què va néixer aquest esport és per practicar-lo de dos en dos i gaudir de la natura plegats.

La sortida serà des de la platja de Fenals a les nou del matí. De moment hi ha un centenar de persones apuntades a la SwimRun de demà dissabte, 80 de les quals disputaran la modalitat de 12 quilòmetres i la resta, la de 7. Les inscripcions estan obertes per internet fins aquest vespre mateix.

I també estan obertes, fins demà a la tarda, les inscripcions per a l’Xtrem Swim de diumenge. En aquest cas, la prova consisteix en nedar pel litoral lloretenc els sis quilòmetres que separen Cala Canyelles de Santa Cristina. Com a novetat, i per petició dels participants, aquest any s’ha creat també una modalitat de tres quilòmetres des de Lloret fins a Santa Cristina.

Hi ha unes 200 persones apuntades i totes sortiran a les vuit del matí de la platja de Santa Cristina, on podran deixar les coses, i un barco els portarà als respectius punts de sortida.

Les inscripcions d’una i altra prova es poden fer en línia. El preu dels dorsals varia en funció de les distàncies.

spot_img

El + Vist