Dimarts, 2 març 2021
10.6 C
Lloret de Mar
El taller de final de curs del 2019

Aquest dimarts s’obren les inscripcions de teatre i música

Les aules municipals de teatre i de música per a infants i adolescents ja estan a punt de tornar a engegar motors.

El taller de final de curs del 2019

Darreres Notícies

L’Ajuntament pagarà la retroactivitat de les beques menjador des del 15 de setembre

Tots els grups de l'oposició han criticat la mala gestió de l'equip de govern a l'hora d'atorgar les beques, tot i que celebren que es pagui la retroactivitat.

L’Ajuntament de Lloret de Mar dona suport a impulsar una Llei d’Amnistia

Així s'ha aprovar arran d'una moció de Junts per Lloret i ERC, amb el suport de Força Lloret i l'abstenció dels regidors no adscrits. Cs, Lloret en Comú i PSC, molt crítics, hi han votat en contra.

Lloret tindrà un Consell Municipal de les Arts i la Cultura

Així s'ha aprovat per unanimitat al ple d'aquest dilluns amb l’objectiu d'enfortir l’activitat i el teixit cultural de la població i la seva projecció cap a l’exterior.

Les terrasses hauran de tancar-se a la una, excepte en les zones turístiques

És una de les principals novetats de l'ordenança de via pública, que aquest dilluns s'ha aprovat de manera definitiva.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Les aules municipals de teatre i de música per a infants i adolescents ja estan a punt de tornar a engegar motors. De moment, aquest dimarts s’obre el períoded’inscripcions.

Demà i dimecres, es podran apuntar els antics alumnes, mentre que dijous i divendres serà el torn de la resta. El regidor d’Educació, Albert Ferràndez, matisa que a causa de la pandèmia totes les inscripcions es faran online. A més, com és evident, les classes es faran seguint totes les mesures habituals per la Covid-19, com ara l’ús de mascaretes en espais comuns, la distància de seguretat, els grups estables, el rentat de mans i els circuits segurs.

El regidor creu que totes dues activitats són molt interessants per als alumnes i anima tothom a apuntar-s’hi.

En el cas de l’aula de teatre, està oberta als alumnes empadronats a Lloret de P4 fins a Batxillerat, mentre que la de música va de P4 fins a sisè de Primària. El preu de totes dues és de 30 euros mensuals, les classes es fan al Teatre de Lloret i els horaris són diferents per a cada grup.  

Per a més informació, es pot contactar amb la coordinació del Pla Educatiu d’Entorn, al telèfon 972 36 19 04 o bé al correu educacio@lloret.cat.

- Publicitat -

El + Vist

Oferir experiències per al turisme familiar, pot marcar la diferència a Lloret de Mar

Aquesta és una de les recomanacions que fa la consultora Castro a Lloret de Mar, per millorar la seva competitivitat amb el turisme familiar.

El govern assegura que les escoles apliquen correctament els protocols de ventilació

El ple ha aprovat una moció de Cs amb una esmena a la totalitat del govern per recordar a les direccions de les escoles la importància de seguir les orientacions de ventilació de la Generalitat.

Consulta l’ordre del dia del ple del dilluns 1 de març (16:30 hores)

CONVOCATÒRIA PLE ORDINARI Data: Dilluns, 1 de març de 2021Hora: 16:30 h.Lloc: Es farà de manera telemàtica