4.2 C
Blanes
El taller de final de curs del 2019

Aquest dimarts s’obren les inscripcions de teatre i música

Les aules municipals de teatre i de música per a infants i adolescents ja estan a punt de tornar a engegar motors.

El taller de final de curs del 2019

Darreres Notícies

Les aules municipals de teatre i de música per a infants i adolescents ja estan a punt de tornar a engegar motors. De moment, aquest dimarts s’obre el períoded’inscripcions.

Demà i dimecres, es podran apuntar els antics alumnes, mentre que dijous i divendres serà el torn de la resta. El regidor d’Educació, Albert Ferràndez, matisa que a causa de la pandèmia totes les inscripcions es faran online. A més, com és evident, les classes es faran seguint totes les mesures habituals per la Covid-19, com ara l’ús de mascaretes en espais comuns, la distància de seguretat, els grups estables, el rentat de mans i els circuits segurs.

El regidor creu que totes dues activitats són molt interessants per als alumnes i anima tothom a apuntar-s’hi.

En el cas de l’aula de teatre, està oberta als alumnes empadronats a Lloret de P4 fins a Batxillerat, mentre que la de música va de P4 fins a sisè de Primària. El preu de totes dues és de 30 euros mensuals, les classes es fan al Teatre de Lloret i els horaris són diferents per a cada grup.  

Per a més informació, es pot contactar amb la coordinació del Pla Educatiu d’Entorn, al telèfon 972 36 19 04 o bé al correu [email protected].

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist