4.2 C
Blanes
La pista del barri de la Càndida, escollida als Pressupostos Participats

Aquest diumenge es tanca el termini per presentar propostes als Pressupostos Participats

De moment, s’han rebut prop de 200 idees, però la regidora de Participació Ciutadana, Lara Torres, fa una crida perquè se n’enviïn encara més.

La pista del barri de la Càndida, escollida als Pressupostos Participats

Darreres Notícies

Últims dies per presentar propostes als Pressupostos Participats d’aquest any. El termini es tanca aquest diumenge. De moment, s’han rebut prop de 200 idees, però la regidora de Participació Ciutadana, Lara Torres, fa una crida perquè se n’enviïn encara més.

Recordem que es poden presentar propostes globals per a tot el municipi, amb un pressupost de 500.000 euros, o bé propostes per a un barri concret, amb una quantitat diferent per a cada zona.

Les persones interessades, poden fer la seva proposta a través del web de l’Ajuntament o de l’aplicació Lloret Smart. Val a dir que, si es vol, es pot fer de manera anònima. La regidora matisa que només cal fer una breu descripció de la proposta. Això sí, cal matisar que, tal com marquen les bases dels Pressupostos Participants, les propostes s’han d’incloure en l’apartat d’inversions i no de despesa corrent.

Les propostes es poden presentar fins aquest diumenge. A partir de la setmana que ve, s’iniciarà un procés de validació i priorització. I les votacions es faran del 2 al 30 de juny, on la ciutadania podrà escollir entre una selecció final que inclourà sis projectes globals de municipi i tres per a cadascun dels tretze barris o zones.

Recordem que podran votar totes les persones empadronades a Lloret a partir dels 16 anys. També ho podran fer les no empadronades amb un IBI residencial i fins a tres persones vinculades a aquest IBI, que prèviament s’hauran de registrar per votar.

Pel que fa als projectes dels últims anys, del 2016 ja s’han executat els 19 escollits. Del 2017, se n’han fet realitat 19 de 24. I pel que fa als del 2018 –corresponents a l’última edició-, recordem que es va escollir el projecte únic d’instal·lació de càmeres de videovigilància, que està fet en part i el que falta està en fase de licitació. El 2019 no hi va haver Pressupostos Participats per la coincidència amb les eleccions municipals.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist