19.8 C
Blanes
El festival Som de Mar, l'estiu passat.

Aquest estiu no hi haurà el festival Som de Mar a Lloret

Segons l'organització, "l'Ajuntament ha declarat desert el procediment per a l'autorització municipal per gestionar el festival als jardins de Santa Clotilde".

El festival Som de Mar, l'estiu passat.

Darreres Notícies

El festival Som de Mar no se celebrarà aquest estiu a Lloret de Mar, segons acaba de fer saber l’organització. En un comunicat, explica que l’edició d’enguany no es duu a terme perquè “l’Ajuntament ha declarat desert el procediment per a l’autorització municipal per gestionar el festival als jardins de Santa Clotilde”, que n’han estat la seu.

El mateix escrit afegeix que “l’única empresa que es va presentar a la licitació, DTS Grup, no ha assolit els criteris de la mesa d’avaluació” i per això s’anul·la el Som de Mar, previst del 12 al 18 d’agost, per part d’aquesta promotora.

circo de las estrellas

Segons l’Ajuntament, a finals de l’any passat la productora del festival va entrar una instància a l’Ajuntament de Lloret comunicant la decisió de no continuar organitzant el Som de Mar. Com que es considera un esdeveniment estratètic, es va iniciar ràpidament un procediment de licitació.

Les bases van ser aprovades el mes de febrer i s’hi va presentar una empresa, que no va presentar tota la documentació sol·licitada i la licitació va quedar deserta.

Per la seva banda, DTS Grup afirma que “continuarà treballant per recuperar el festival en els propers anys”. El Som de Mar va néixer en plena pandèmia, al 2020, i ha sumat un total de tres edicions, amb artistes i grups de música de primer ordre com Rosario, Manel, Boney M, Els Amics de les Arts, Els Pets, Pasión Vega, Sopa de Cabra, Xiula, Sergio Dalmau o Dàmaris Gelabert. L’any passat es va tancar amb 8.600 espectadors.

El comunicat conclou que les tres edicions “han situat Som de Mar com a un festival de referència a l’estiu” i que DTS Grup està “considerant alternatives per poder dur a terme activitats cultural d’interès” a Lloret de Mar.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist