22 C
Blanes

Arreglen la il·luminació fosa per un llam al castell d’en Plaja

El famós castell d'en Plaja, que presideix la platja de Sa Caleta, ha passat dues setmanes sense tenir els llums al 100%. El motiu és que un llamp va fondre la il·luminació, segons ha confirmat la regidora de manteniment, Maria Antònia Batlle. Els operaris de l'ajuntament hi han estat treballant des de llavors, per arreglar-lo. […]

Darreres Notícies

El famós castell d'en Plaja, que presideix la platja de Sa Caleta, ha passat dues setmanes sense tenir els llums al 100%. El motiu és que un llamp va fondre la il·luminació, segons ha confirmat la regidora de manteniment, Maria Antònia Batlle. Els operaris de l'ajuntament hi han estat treballant des de llavors, per arreglar-lo.

 

circo de las estrellas

Ahir mateix els focus ja es van encendre de nou i van il·luminar un dels símbols que permeten identificar Lloret. Arran d'aquesta situació, hem sabut que la il·luminació del castell d'en Plaja té un consum de 1.500 wats a l'hora.

 

Segons l'ajuntament, això es deu a les bombetes de baix consum que es van col·locar en l'edificació, quan es va decidir il·luminar-la per fer-la visible a les nits.

 

Maria Antònia Batlle destaca que va ser, en el seu moment, tota una innovació, i anuncia que la idea és anar il·luminant altres edificacions o monuments de Lloret, amb bombetes de baix consum. En aquest sentit, estan en converses amb la Fundació Sant Romà per a renovar la il·luminació de la parròquia de Lloret.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist