28.3 C
Lloret de Mar
L'arribada a la platja és el més espectacular de la Lloret Night Trail

Arriba la 5a Lloret Night Trail amb prop d’un miler d’inscripcions

La cursa es farà aquest dissabte, amb dues distàncies: una més assequible, de 7 quilòmetres, amb un desnivell que no arriba als 100 metres, i una altra més exigent, de 16 quilòmetres, amb un desnivell acumulat de 300 metres.

L'arribada a la platja és el més espectacular de la Lloret Night Trail

Darreres Notícies

Al voltant d’un miler de persones correran a la cinquena edició de la Lloret Night Trail, que es disputarà aquest dissabte a la nit. Una cursa en què els corredors passaran per trams de muntanya amb un frontal i viuran la nit lloretenca des d’una vessant diferent a l’habitual.

Segons Tito Pueyo, un dels organitzadors, el que fa més espectacular la prova és l’arribada a la platja de Lloret.

“El que la fa especial és que l’arribada es fa a la sorra de la platja amb fanals encesos, és una arribada una mica feixuga per als participants, però l’escenari és espectacular amb el mar al fons”

Tito Pueyo

L’esdeveniment l’organitza l’empresa Wefeel Events, amb el suport de l’Ajuntament de Lloret de Mar.

Un tram de la Lloret Night Trail (We Feel Events)
Un tram de la Lloret Night Trail (Wefeel Events)

Com en les altres edicions, hi haurà dues distàncies: una més assequible, de 7 quilòmetres, amb un desnivell que no arriba als 100 metres, i una altra més exigent, de 16 quilòmetres, amb un desnivell acumulat de 300 metres.

“La distància de 16 quilòmetres és més exigent i els corredors han d’estar preparats. La de 7, és molt més suau i donem l’opció de fer-la caminant, així que la preparació és mínima”

Tito Pueyo

La Lloret Night es recupera després que l’any passat no es pogués celebrar per la pandèmia. I és fa seguint tots els protocols anticovid, com les sortides esglaonades, l’ús de mascareta abans i després de la cursa o la presa de temperatura als corredors.

Demà mateix es faran les últimes inscripcions, a les 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores, davant de l’Oficina de Turisme de l’avinguda de les Alegries, on també es repartiran els dorsals. Des d’allà es faran les sortides esglaonades: les de la distància llarga començaran a les 21.30 hores i les de la curta, a les 22 hores.

spot_img

El + Vist