24.8 C
Lloret de Mar
Cartell de la regata

Arriba la primera Regata de Llaguts dels serveis de seguretat, emergències i salvaments

Serà aquest diumenge al matí, en una jornada solidària, en col·laboració amb el Banc de Sang i sota el lema Ens deixarem la sang i necessitem la teva.

Cartell de la regata

Darreres Notícies

La Policia Local i l’Ajuntament de Lloret organitzen la primera Regata de Llaguts dels serveis de seguretat, emergències i salvaments. Serà aquest diumenge al matí, en una jornada solidària, en col·laboració amb el Banc de Sang i sota el lema Ens deixarem la sang i necessitem la teva.

De moment, s’han apuntat quatre equips: els Mossos d’Esquadra, els Bombers, l’Agrupació de Defensa Forestal i la Policia Local.

De fet, l’any passat els agents de seguretat ja van fer una regata. El cap de la Policia Local, Joaquim Martín, explica que va ser de manera improvisada, però que veient l’èxit que va tenir, han decidit repetir-la amb més bona organització.

Tal com ha explicat l’inspector, l’any passat va ser solidària amb la campanya contra el càncer infantil i aquest any s’ha decidit complementar-la amb una jornada de donació de sang. El bus de donació estarà disponible mentre es disputa la competició. Ho ha explicat el regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Sais.

La jornada esportiva i solidària serà aquest diumenge al matí, de deu a dues, a la platja de Lloret, al davant del Museu del Mar.

I tothom que ho vulgui podrà participar a un concurs de fotografies, que compta amb la col·laboració de la Joieria Grau. Els participants hauran de fer servir l’etiqueta #llagutsxlasang i mencionar a la Joieria Grau o a la Policia Local, segons la xarxa social que s’utilitzi.

spot_img

El + Vist