15.4 C
Blanes
Stephen Hawking

Astrum Lloret ofereix una xerrada centrada en la figura del desaparegut Stephen Hawking

La conferència es farà demà dijous, a la sala polivalent de la biblioteca, a les 19 hores. La sessió és oberta a tothom.

Stephen Hawking

Darreres Notícies

Stephen Hawking, que va morir el març passat, centrarà la xerrada que ofereix demà dijous Astrum Lloret. La conferència girarà al voltant de les aportacions i la vida del físic anglès.

El ponent serà Santiago Ontañón, president d’Astrum Lloret, que remarca que Hawking ha estat un dels grans investigadors de l’univers, de les seves lleis, origen i futur. Tot i haver patit des dels 21 anys una esclerosi lateral amiotròfica que el va deixar paralitzat, va seguir treballant i divulgant la seva extensa obra. Ontañón remarca que el físic va ser pioner en moltes idees.

D’Stephen Hawking destaca, especialment, la Teoria Final de l’Univers, que va acabar just abans de morir. En aquesta obra, explica els coneixements que tenia de l’univers, que considerava que no era infinit. I havia fet diverses advertències. Per tot plegat, Santiago Ontañón està convençut que Stephen Hawking serà recordat sempre.

La xerrada es farà demà dijous, a la sala polivalent de la biblioteca, a les set de la tarda. La sessió és oberta a tothom.

Més notícies

spot_img

Darreres Notícies

El + Vist