8 C
Lloret de Mar

Aturem la C-32 vol mostrar a la ciutadania com està quedant la zona on talen arbres per la C-32

La plataforma farà una sortida aquest diumenge, a les 9.30 des del Senglar fins a la zona afectada. A més, a les 12 hores farà una concentració de protesta davant de l'Ajuntament.

Vista aèria de com han quedat els arbres talats
Vista aèria de com han quedat els arbres talats

Darreres Notícies

La plataforma Aturem la C-32 convoca una protesta aquest diumenge a Lloret de Mar, per denunciar l’inici de les obres d’allargament de l’autopista fins al municipi. Segons l’entitat, la Generalitat ha començat a talar arbres a la zona per on ha de passar la via sense esperar cap resolució judicial de les que hi ha pendents. Un dels portaveus, Jordi Palaudelmàs, critica que ja s’ha efectuat “un dany irreparable” al territori.

servicios profesionales jimenez

Per ensenyar com està quedant la zona afectada, la plataforma convoca la ciutadania aquest diumenge a dos quarts de deu del matí davant del restaurant El Senglar, des d’on sortiran cap a Sant Pere del Bosc.

L’entitat convida a tothom a assistir-hi, també als que estan a favor de l’autopista, perquè comprovin si la destrossa que s’està fent val la pena per estalviar-se sis minuts de trajecte entre Barcelona i Lloret.

En aquest sentit, la plataforma recorda que la mobilitat s’hauria de millorar desdoblant la GI-682, que uneix Lloret amb Blanes i no amb la prolongació de l’autopista. I insisteix en què s’hauria de fer una consulta popular per saber si realment la ciutadania vol aquesta infraestructura.

A banda de la visita a la zona afectada, aquest mateix diumenge la Plataforma Aturem la C-32 fa una altra convocatòria, a les dotze del migdia davant de l’Ajuntament. Allà vol fer una concentració de protesta.

Jordi Palaudelmàs assegura que cada dia hi ha més gent i entitats que se sumen a la lluita contra l’autopista. Fins i tot hi ha un grup d’entre 20 i 30 persones que cada dia es concentren al terreny on s’estan talant arbres.

Arbres talats aquests últims dies (Aturem la C-32)

L’entitat denuncia que la tala d’arbres s’està fent amb moltes irregularitats; entre altres coses, no s’ha fet la relocalització de les espècies protegides de les rieres Passapera i Salomó, tal com marcava clarament el projecte.

spot_img

El + Vist