30.1 C
Lloret de Mar
La nova zona verda de Lloret de Mar.

Avui comença a funcionar la nova zona verda de Lloret de Mar

Hi ha més de 750 places, repartides en diferents sectors, que podrien augmentar en els propers mesos.

La nova zona verda de Lloret de Mar.

Darreres Notícies

Avui comença a funcionar la zona verda a Lloret de Mar. Tots els veïns que paguin l’impost de circulació al municipi hi podran aparcar de manera gratuïta, sempre que tinguin activat l’adhesiu, amb un pagament anual de 5 euros.

Els sectors de zona verda estan ubicats al costat del CAP i del Teatre, a la plaça Esteve Fàbregas de Fenals, al costat de les pistes de raqueta i al voltant del Pavelló Municipal d’Esports.

Zona verda Lloret de Mar

El regidor de Mobilitat, Cristian Fernández, explica que en els primers dies es farà una “tasca pedagògica, per tal que tothom es familiaritzi amb el funcionament i els espais”.

Tot i comptar amb l’adhesiu que permet aparcar gratuïtament en la zona verda, per fer-ne ús caldrà treure un tiquet dels parquímetres o a través de l’aplicació Aparcare. Serà “a cost zero i tindrà una durada de 48 hores”.

En total hi ha més de 750 places d’aparcament en zona verda, que comencen a funcionar aquest dimarts, 1 de març. El nombre de places, segons fonts municipals, podria créixer en els pròxims mesos. 

spot_img

El + Vist