7 C
Lloret de Mar

Avui comença l’Eurockey Cup per a menors de 15 anys amb epicentre a Lloret

Al llarg de quatre dies, jugaran 24 equips -dels quals 8 seran femenins- de diferents països europeus.

La inauguració de l'Eurockey Cup, avui al pavelló municipal d'esports.
La inauguració de l'Eurockey Cup, avui al pavelló municipal d'esports.

Darreres Notícies

Avui ha començat l’Eurockey Cup en categoria sub-15, amb seu principal a Lloret de Mar. Al llarg de quatre dies, es podrà veure en acció equips mixtes i femenins, que provenen de diferents països d’Europa.

En total, la categoria sub-15 d’aquest torneig d’hoquei base reunirà 24 equips, dels quals 16 seran mixtes –és a dir, formats per nois i noies-, i 8 seran femenins. Marc Ausió, responsable de l’organització de l’Eurockey Cup, explica que Lloret serà l’epicentre de la competició i que també serà el lloc d’allotjament de participants i acompanyants.

Com diem, hi haurà 8 equips en la competició femenina. Marc Ausió assegura que l’hoquei femení creix a Catalunya però que encara costa trobar equips exclusivament format per noies a la resta d’Europa. “Creiem molt en l’esport femení i esperem que es consolidi i esperem que en un futur puguem augmentar la participació en la categoria femenina”, afirma.

Entre tots els equips participants, hi haurà el Club Hoquei Lloret, en la categoria mixta. L’entitat lloretenca ha estat enquadrada en el Grup A i jugarà la fase de grups contra l’equip portuguès del Porto, els italians del Forte dei Marmi i els francesos de l’Aix La Bains.

L’Eurockey Cup comença aquest dijous, amb els primers partits de la fase de grups. Les finals es disputaran entre dissabte a la tarda i diumenge al matí al Pavelló Municipal d’Esports de Lloret de Mar.

spot_img

El + Vist