13.6 C
Lloret de Mar
La pràctica del rem.

Avui comencen les classes de rem per a 600 alumnes de Lloret

Les sessions, que acabaran el 9 de juny, van a càrrec del club de rem Santa Cristina.

La pràctica del rem.

Darreres Notícies

Avui comencen les classes per donar a conèixer el rem, un esport molt arrelat i amb tradició a Lloret, a 600 alumnes dels instituts de la vila. Les sessions, que acabaran el 9 de juny, van a càrrec del club de rem Santa Cristina.

La presidenta de l’entitat, Anna Rosa Bou, explica que, amb les “restriccions és impossible” organitzar el Campionat de Rem Ergòmetre, a través del qual el club donava a conèixer la pràctica del rem als centres educatius.

Campionat de rem ergòmetre del 2017.

Per seguir fent promoció, han decidit organitzar “un tast de rem” amb els grups bombolla per a estudiants de primer d’ESO.

Les sessions són de dues hores. La primera part és teòrica, amb explicacions sobre la tradició del rem a Lloret i l’activitat de les 9 entitats que tenen llaguts. La segona part és pràctica, amb sortida a l’aigua.

escola iniciacio rem santa cristina
Escola d’iniciació de rem del club Santa Cristina.

A banda de fer promoció entre els estudiants de primer d’ESO, pels seus equips infantils i cadets, el Club Rem Santa Cristina també fa una crida per completar els seus equips Absolut femení i Veterans masculí i femení. Tothom que tingui més de 18 anys, pot demanar una prova i, si li agrada, incorporar-se a l’entitat.

Podeu enviar un correu electrònic a clubremsantacristina@gmail.com.

spot_img

El + Vist