20.3 C
Lloret de Mar
La cantant malaguenya Pasión Vega aixeca el teló del festival Som de Mar.

Avui es dona el tret de sortida al festival Som de Mar, que s’allarga fins el 28 d’agost a Lloret

Aquesta 2a edició compta amb un cartell de luxe, ubicació privilegiada als jardins de Santa Clotilde i l'oferta gastronòmica de la restauració de Lloret.

La cantant malaguenya Pasión Vega aixeca el teló del festival Som de Mar.

Darreres Notícies

La cantant Pasión Vega aixeca aquesta nit el teló del festival Som de Mar, que s’allarga deu dies, fins el 28 d’agost, amb seu als jardins de Santa Clotilde. L’artista malaguenya oferirà un concert de música melòdica, en què repassarà el seu últim disc ‘Todo lo que tengo’, un homenatge a la música i folklore de l’Amèrica Llatina.

Pasión Vega, el nom artístic d’Ana María Alias, farà les delícies del públic amb el seu millor repertori de cobles, boleros i tangos, sense deixar de banda el fado, les balades, el swing o les havaneres. Ve amb tota la seva banda i amb moltes ganes d’actuar a Lloret.

La cantant malaguenya dona pas a la segona edició del festival Som de Mar, que va néixer l’any passat en plena pandèmia. El cartell de luxe d’aquest 2021 el formen Pasión Vega, Marina Rossell, David Otero, The Other Side en tribut a Pink Floyd, Xiula, Miquel Abras, Carlos Sadness, Els Amics de les Arts, Maria José Llergo i Sopa de Cabra. Tots actuaran en un espai singular: el pati de la casa dels Marquesos de Roviralta.

L'escenari del festival, a punt de rebre els artistes.
L’escenari del festival, ahir, fent proves de llums.

Des de l’Ajuntament, Jordi Orobitg, regidor de Promoció Econòmica, es mostra “convençut que el festival Som de Mar serà millor que l’any passat, que ja va ser un èxit”.

Totes les actuacions comencen a les deu de la nit. Abans, des de les set de la tarda, el públic es trobarà amb el “village”, on els assistents podran gaudir d’una àmplia oferta gastronòmica a càrrec del Gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries, i a més hi haurà un ‘show cooking’ en una de les places.

La venda de les entrades es fa a través del web del Festival Som de Mar. De moment, hi ha dos concerts amb totes les localitats exhaurides: Els Amics de les Arts i Sopa de Cabra.

En tot moment, se segueixen les mesures antiCovid vigents.

spot_img

El + Vist