15.6 C
Lloret de Mar

Avui es posa punt i final a l’Estudiant de Ferro

Amb la prova de natació, amb 120 alumnes dels instituts Rocagrossa, Coll i Rodés, Institut-Escola i la Immaculada Concepció.

Els alumnes, en la presentació de l'Estudiant de Ferro, a l'emissora
Els alumnes, en la presentació de l'Estudiant de Ferro, a l'emissora

Darreres Notícies

Avui es posa punt i final a l’Estudiant de Ferro. Amb la tercera i última prova, que és de natació. Hi participen 120 alumnes, de quatre instituts de Lloret de Mar, que nedaran al mar, a la badia de Fenals.

servicios profesionales jimenez

Una de les mestres responsables, Sandra Solers, de la Immaculada Concepció, destaca que és un “repte voluntari amb alumnes de 3r i 4rt de la ESO”.

L’Estudiant de Ferro és un triatló voluntari en el qual hi participen alumnes de quatre centres educatius de Lloret: l’institut Rocagrossa, el Coll i Rodés, l’Institut-Escola i la Immaculada Concepció.

L’activitat consta de tres proves, que es reparteixen al llarg del curs, una per cada trimestre. A finals de l’any passat, van fer una cursa a peu pels boscos de Lloret. La segona, a finals de març, va ser una prova de Bicicletes Tot Terreny. I avui es tanca el projecte, amb la natació.

Els estudiants en una de les proves a la platja de Fenals
Els estudiants en una de les proves a la platja de Fenals

L’Estudiant de Ferro és una prova esportiva no competitiva, que va més enllà. Es tracta de passar una bona estona, conèixer estudiants d’altres centres i descobrir l’entorn natural de Lloret.

El triatló està organitzat pels instituts de Lloret, amb el suport de l’Ajuntament i del Consell Comarcal de la Selva.

spot_img

El + Vist